Dennis Avner heeft zelfmoord gepleegd

by • November 14, 2012 • CoolComments (1)2919

Dennis AvnerBij de naam Dennis Avner zal niet bij iedereen een belletje gaan rinkelen, maar hij was de tijgerman die we allemaal wel eens op tv of in de bladen hebben gezien. Dennis Avner, die de afgelopen jaren vele duizenden euro’s uitgaf aan operaties en tatoeages, werd vorige week dood gevonden in zijn woning in de staat Nevada.

In zijn poging te veranderen in een menselijke tijger, liet Avner onder meer zijn tanden bijvijlen, zijn oogleden vernauwen en implantaten aanbrengen onder zijn wangen. De oud-marinier, die uit een indianenfamilie kwam, werd op het idee gebracht nadat een indianenopperhoofd hem adviseerde om ‘de weg van de tijger te volgen.’ Als hij niet aan het werk was als computerprogrammeur, reisde hij sindsdien de wereld rond voor optredens in freakshows.

Het lijkt erop dat het leven als tijger Avner niet het geluk bracht waarop hij zo hoopte. Volgens een vriendin heeft hij een einde aan zijn eigen leven gemaakt. “Hij was een geweldig maar complex persoon, bijzonder en getormenteerd tegelijkertijd”, zo schrijft de vrouw in een blog.

Dennis the Stalking Cat is er niet meer… RIP!

Pin It

Related Posts

One Response to Dennis Avner heeft zelfmoord gepleegd

  1. Rebecca Brinkman says:

    zonde van het geld geweest dan al die operaties, tattooages ect. als hij zichzelf niet zo verminkt had en als een normaal mens had kunnen leven ipv als een freak was hij misschien toch een stuk gelukkiger geweest en had hij dit niet hoeven doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *