Jongen (10) doodgeschoten tijdens Disney film

by • November 14, 2012 • WTF?!?Comments (0)1605

Jongen (10) doodgeschoten tijdens Disney filmZit je rustig met je vader en je twee jaar oudere zus in de bioscoop naar de Disney film “Wreck-it Ralph” te kijken, verwacht je toch niet dat je daar niet meer levend vandaan komt?

Begin deze maand werd een 10-jarige jongen, tijdens zijn bioscoopbezoek in Mexico-stad, door een 9mm-kogel in het hoofd getroffen. Zo uit het niets. Uit onderzoek is gebleken dat het een verdwaalde kogel is geweest. De kogel is door het dak en via het plafond van de bioscoopzaal, zo het hoofd van de onschuldige, niets vermoedende 10-jarige Mexicaanse knulletje binnen gedrongen.

Kun je dan tegenwoordig niet eens meer veilig naar een familiefilm zonder het risico dat je wordt doodgeschoten? Het moet niet gekker worden.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *