‘Misbruikte’ dochters wilden seks

by • November 15, 2012 • WTF?!?Comments (0)1975

Een Franse zaak die nogal veel ‘Fritzl-achtige’ kenmerken heeft, heeft een zeer bijzondere wending gekregen. De grootschalige incestzaak waardoor de ouders een tijd moesten brommen kan ineens heropend worden. In eerste instantie kreeg de vader acht jaar cel omdat hij meerdere keren seks had met zijn dochters. De moeder is ook alles behalve heilig: Zij kreeg vijf jaar aan haar broek wegens medeplichtigheid. Maar nu komt er ineens een Stockholm Syndroom-achtige verklaring van de dochters boven water. De dochters stellen dat ze destijds instemden met de seks met hun vader.

De oudste dochter, inmiddels 31 jaar, heeft zelfs al twaalf jaar lang een relatie met haar vader. Ook wonen ze samen. Maar dat is nog niet alles: Het ranzige liefdeskoppel heeft zelfs een kind. De 31-jarige vrouw zegt altijd ingestemd te hebben met de seks. “Wij hebben een echte liefdesrelatie. Ik ben verliefd geworden op mijn vader en het kind dat we samen hebben, was absoluut gewenst.” De ranzige taferelen bleef echter niet beperkt tot de oudste dochter. Het jongere zusje, inmiddels 29 jaar oud, was zelfs drie keer zwanger van haar vader. Daaruit is geen kind gekomen, want ze liet twee keer een abortus uitvoeren en één keer kreeg ze een miskraam. De jongste dochter, die toentertijd vijf jaar oud was, ontsnapte aan het misbruik, maar moest soms toekijken.

De moeder was minstens zo ziek als de vader. Ze moedigde de seks zelfs aan, deed meerdere keren mee en hield zelfs een soort rooster bij van wie wanneer met de vader naar bed mocht. Volgens de verklaringen van de meisjes had ze zelfs seks in bijzijn van haar dochters. Wat nog luguberder aan het verhaal is dat de moeder haar dochters leerde hoe ze orale seks moesten hebben met haar man. Het zieke echtpaar is inmiddels gescheiden en de vader beweert dat het gerecht de werking van zijn familie niet begrijpt. De twee dochters blijven achter hun vader staan.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *