Syrië – Nederland smijt tien miljoen euro naar Syrische vluchtelingen

by • November 16, 2012 • CoolComments (2)1895

WANT NEDERLAND HEEFT GELD GENOEG!!!!

SyriëIn tijden dat iedereen in Nederland de broekriem strakker moet aantrekken vinden sommige mensen het nog nodig om geld naar het buitenland te smijten. Dit keer gaat er weer tien miljoen euro naar Syrië. Minister Lilianne Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking stelt dat het geld besteed kan worden aan onderdak, dekens, kachels en voedsel voor de vluchtelingen. Wij zouden liever zien dat het geld gebruikt zou worden om ervoor te zorgen dat Nederlandse burgers die hard werken niet bij de voedselbank hoeven aan te kloppen. Maar ja, wie zijn wij.

Blijkbaar heeft Nederland nog genoeg potjes om ervoor te zorgen dat mensen in het buitenland niks tekort komen. De Nederlander zelf kan verrotten. Dat maakt de politiek schijnbaar geen moer uit. Natuurlijk moeten de vluchtelingen in Syrië geholpen worden, maar laat de rijken der aarde lekker wat geld doneren. Waarom moet er van onze belastingcenten in godsnaam geld naar Syrië terwijl honderdduizenden Nederlanders niet kunnen rondkomen, hun huis met verlies moeten verkopen en de rijen bij de voedselbank alleen maar langer worden. Sorry… Maar wij snappen daar dus helemaal niks van.

Pin It

Related Posts

2 Responses to Syrië – Nederland smijt tien miljoen euro naar Syrische vluchtelingen

  1. […] Waar zijn wij als land nou helemaal mee bezig? Eerst kwam deze week het nieuws dat wij wel even 10 miljoen euro naar Syrië gaan overmaken omdat de vluchtelingen zo zielig zijn en onderdak, dekens, kachels […]

  2. […] ligt gewoon in onze aard. We smijten wat wapens naar het ene land en doneren een dot geld aan het andere land. Dat voelt goed. Dan hebben we onze “plicht” weer gedaan en kunnen we onszelf vol trots […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *