Verlanglijstje 1989

by • November 17, 2012 • CoolComments (1)1707

verlanglijstje 1989Lieve Sint,

Dit jaar ben ik heel erg lief geweest, ik heb mijn best gedaan en ik ben trots op mezelf. Dat mag ik zeggen. Ik heb weinig te wensen lieve Sint, dat weet u. Ik stuur u elk jaar dezelfde brief. Ik begrijp dat u het druk heeft. U bent een druk man en ik begrijp dat er veel kindjes zijn met wensen en verlangen, maar mijn wens past heel makkelijk in uw zak. Sterker nog het weegt niets. U en uw pieten hoeven er zelfs niet eens het dak ervoor op. Uw paard heeft het makkelijk met mijn verlanglijstje. Die hoeft niet ver, u weet het adres. Mijn brief weegt meer dan mijn verlanglijstje of wens. Ik ben niet stout geweest lieve Sint, maar vorig jaar heeft u niks gegeven wat ik echt verlangde. Ik ben niet boos op u Sint echt niet, maar elk jaar dezelfde brief sturen hoeft echt niet.

Dit is mijn wens: ik wil dat mijn papa niet meer drinkt. Ik wens dat mijn papa thuis is met pakjesavond of met kerst. Ik wil dat mijn mama gelukkig door het leven gaat. Dat ze mij ook de liefde durft te geven hoe ze echt zou willen. En dat ze stopt met huilen. Mama heeft veel verdriet om papa. Maar dit alles lukt alleen als papa niet meer drinkt.
Ik wil ook dat mijn papa niet meer zo boos is of dat ie wél gelukkig is als ie thuis komt. Papa en mama moeten niet meer ruzie maken met elkaar. Ook zou ik het leuk vinden dat papa ook met mij voetbalt in plaats van voetbal kijken en drinken. Wanneer komt papa naar mij kijken als ik een wedstrijd heb?
Ik zou het ook leuk vinden om oma en opa vaker te zien…

En lieve Sint, ik wil mijn Lego, Playmobil, autootjes en Mecano best ruilen met mijn wens. Ik wil alleen maar een lieve papa en mama. Een gezin.
Heel erg veel liefs en dikke knuffel aan Amerigo.

Groetjes,
Marcel.

Pin It

Related Posts

One Response to Verlanglijstje 1989

  1. Amanda says:

    Auw…. Is het de Sint gelukt…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *