Had moordenaar van Marianne Vaatstra een tweelingbroer?

by • November 19, 2012 • CoolComments (0)1804

Marianne VaatstraSinds het nieuws vanmorgen naar buiten kwam dat de vermoedelijke dader van de moord op Marianne Vaatstra aangehouden is na een DNA-match doken er hier en daar geruchten op dat de man een tweelingbroer zou hebben. Toch lijkt het erop dat het hier om een gerucht gaat. Wij konden in ieder geval niks vinden en ook de “experts” komen tot de conclusie dat er geen tweelingbroer in het spel is.

Het is op wel opmerkelijk dat deze 44-jarige boer uit Oudwoude vrijwillig DNA heeft afgestaan en al die tijd gewoon in de directe omgeving is blijven wonen. Ergens moet de man gedacht hebben dat ze hem niet zouden pakken. Toch gebeurde dat wel na een DNA verwantschapsonderzoek. Niet alleen de familie van Marianne Vaatstra is verscheurd, maar nu ook de familie van de vermoedelijke dader. Die heeft zelf kinderen en een echtgenote die zich waarschijnlijk nooit meer in de omgeving durven te vertonen, ook al kunnen zij hier niks aan doen.

Marianne Vaatstra
Links (De Westereen) Zwaagwesteinde, de woonplaats van Marianne. Rechts Buitenpost, waar ze bij het station samen met een paar jongens een fiets stal. De plaats van bestemming op het kaartje is Veenklooster, de plaats delict. De ‘go’ net daarboven is Oudwoude, de woonplaats van de verdachte. (illustratie TomTom) Bron: Misdaadjournalist.nl

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *