Herman Falkenstein is helemaal koekoek

by • November 21, 2012 • CoolComments (2)1995

Herman FalkensteinU kent Herman Falkenstein nog niet? Daar gaan we dan eens fijn verandering in brengen. Herman Falkenstein is een totaalmalloot die onder andere onze vrienden van Moetenwenietwillen.nl probeerde af te persen. Daar kun je in dit topic meer over lezen. Heel Twitter heeft het over de man omdat hij complottheorie├źn weet te verzinnen waar Micha Kat jaloers op zou zijn.

Herman Fal(k)enstein kent ook ALLE geheime diensten en heeft overal “mannetjes” die hem van inside info voorzien. Je snapt. Met zo’n man moet je gewoon niet fokken, want dan zijn de rapen gaar voordat de poppetjes tijd hebben om te gaan dansen. Dat weten ze bij de Onafhankelijke Bloggers Associatie ook maar al te goed. Ina Dijstelberge van de Onafhankelijke Bloggers Associatie kan je daar namelijk alles over vertellen.

Deze selfmade crimefighter zit alle bloggers op de hielen, dus gaan wij als webloggers maar collectief een bunkerparadijs bouwen. We moeten onszelf beschermen, want Herman Falkenstein heeft meer informatie over ons dan de AIVD ooit zou kunnen verzamelen. Dus we zijn bang. HEEL BANG. Onze weblogs zijn namelijk het enige dat we hebben. Wij hebben niet zo’n groot spionage-netwerk als gekke Herman. Meneer Herman schakelt namelijk net zo makkelijk de FBI in als wij een soepje in de magnetron zetten. Bas Taart van Retecool weet er alles van.

Herman Falkenstein heeft ook een website. Alleen gaan wij niet naar megasupernieuws.nl linken omdat die website bij mannen zo erg pijn aan de ogen doet, dat een zaadlozing de komende maanden uitgesloten zou zijn. En juist in deze tijden moeten we snel voor nageslacht zorgen, zodat wij over 25 jaar ook overal “mannetjes” hebben die ons van inside info kunnen voorzien. Want deze strijd tegen de grootste internetgek op het www gaat nog heel lang duren. Dus tot onze kinderen volwassen zijn blijven wij stoer achter een beeldscherm in onze bunker zitten en bereiden we ons voor. Want complotten smeden kunnen wij namelijk ook. Nu gaan we even alu-hoedjes vouwen en gesluidssignalen de ruimte insturen om erachter te komen hoe ze in outer space over Herman denken. Op aarde maken we tenslotte al geen kans meer. Koekoek.

Pin It

Related Posts

2 Responses to Herman Falkenstein is helemaal koekoek

  1. Aan wie doet me dit nu denken?

  2. […] nieuws, Internet, Misdaad | No comments Over Herman Falkenstein hebben we hier al eens eerder een stukje geschreven, maar omdat meneer ook na zijn aanhouding niet stopt met zijn terreur, gaan we dat fijn […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *