Micha Kat maakt familie van Marianne Vaatstra bewust kapot

by • November 21, 2012 • WTF?!?Comments (14)3223

Ook de bewoners van Oudwoude worden lastiggevallen!

Marianne VaatstraWe wilden geen topic meer maken met Micha Kat in de hoofdrol. Nadat we de afgelopen een paar keer aandacht hebben besteed aan de waanzinnige denkbeelden van Micha Kat, vonden wij dat het wel genoeg was geweest. Alleen is dat voornemen nu van tafel geveegd omdat Micha nu een weg is ingeslagen die eigenlijk te gek voor woorden is. Toch gaan we er woorden aan vuil maken.

Micha Kat en zijn groepje alu-hoedjes vinden het namelijk nodig om de familie van Marianne Vaatstra bewust te terroriseren. Het blijft ook niet alleen bij het lastigvallen en de grond in boren van de familie Vaatstra, maar ook mensen in Oudwoude worden door de complotdenkertjes lastiggevallen. Volgens Micha Kat en aanhang kun je namelijk het beste op harten stampen als het leed nog vers is. Dat zeggen wij niet alleen. De Telegraaf en Peter R de Vries zeggen het ook in een artikel met als titel ‘Complotdenkers Vaatstra verdienen TBS‘. We zijn hier geen fan van Peter R de Vries, maar in dit geval zijn wij het voor 100% met hem eens.

Ook nu de 45-jarige boer Jasper S. op basis van een 100 procent dna-match is opgepakt als verdachte van de moord op Marianne Vaatstra, blijven sommige zelfverklaarde onderzoekers de familie van het meisje maar bestoken met de wildste verdachtmakingen en complottheorieën. “Schan-da-lig en stuitend. Deze lui verdienen ook TBS!”, aldus een boze Peter R. de Vries. Bron: Telegraaf.nl

Uiteraard moet de complotbende daar weer op reageren met een stukje tekst dat het uitprinten en je reet ermee afvegen nog niet waard is. De complotdenkers slaan door en beginnen zich in allerlei bochten te wringen om hun verhalen stand te laten houden. Eigenlijk is het gewoon zielig.

Bauke Vaatstra

Dit soort berichten verschijnen er op Klokkenluideronline.net

Bauke Vaatstra de vader van Marianne Vaatstra heeft de afgelopen 13 á 14 jaar wel genoeg over zich heen gekregen. Al zou de man tegenwoordig graag een borrel lusten dan nog is dat zijn zaak. Het is niet niks wat de beste man voor de kiezen gekregen heeft. Niet alleen is zijn dochter vermoord, maar ook zijn gezin is kapot.

Ook de bewoners van Oudwoude worden door de internet-maffia lastiggevallen. Zo belt Micha Kat rustig de buren van de vermoedelijke dader Jasper S. op en plaatst die gesprekken met een afbeelding van Marianne Vaatstra op Youtube. Link 1, link 2, link 3. In die gesprekken noemt Micha Kat zichzelf journalist. Dit soort laag bij de grondse streken en het op deze wijze verspreiden van zelfverzonnen nieuws hebben niks meer met journalistiek te maken. Dit is te walgelijk voor woorden. Zoals zo vaak doen de complotdenkers er alles aan om vooral zichzelf te blijven overtuigen. Normale mensen zouden het morele besef hebben dat dit gewoon alle grenzen overschrijdt. Bah.

Pin It

Related Posts

14 Responses to Micha Kat maakt familie van Marianne Vaatstra bewust kapot

 1. Misselijkmakend figuur is dit…

 2. nieywsbreker says:

  Complot daar is geen sprake van, ik heb het bewijs geleverd dat Friso betrokken was bij de moord op Marianne Vaatstra [edit redactie: link weggehaald]

 3. Tjeerd Kampstra says:

  niets raars aan ken de feiten zoek alles uit. en je ziet dan dat er niets KLOPT ze noemen nederanders niet voor niets ONTWETEND. kudde dieren.

 4. Tjeerd Kampstra says:

 5. Ada says:

  Deze Kat is ziek, nog even en hij zit gurgelend in een psychiatrische inrichting, hopelijk samen met zijn matties Andre Vergeer en Wimp Dankbaar… Ze redden het niet meer met bergen alu folie, zitten helemaal vast in hun eigen engbekkerige Pedo theorieen.

 6. Ada says:

  Micha Kat WAS ooit een journalist. Nu is hij nog minder dan een slap aftreksel van de waarheidsvinding waar hij zo graag aan refereert: hij zanikt over donaties onder sneue bijstandstrekkers die net als hij onbehandelbaar zijn verklaard.

 7. Als iedereen nu zelf het omvangrijke dossies bestudeert (www.klokkenluideronline.net)? Dat scheelt een heleboel nonsens reacties. We kunnen toch zelf ook nadenken? Is wat er door de grootste groep (d.m.v. de slaafse MSM) geschreeuwd wordt De Waarheid? Als je met een afwijkende mening komt wordt je (zoals de geschiedenis heeft laten zien) eerst voor gek verklaard. Als de waarheid boven komt is het zwarte schaap ineens The Hero. De waarheid is voor sommigen te schokkend, het geloof in onze rechtsstaat onvoorwaardelijk. Wordt in 's hemelsnaam wakker!

 8. Ik bedoek natuurlijk dossier….

 9. Nou ja zeg ik ben helemaal confuus geworden van al die vervelende berichten: ik bedoel bedoel….(-: (dat heb je van te snel typen).

 10. […] Steringa zal de tijd leren, maar niemand die iets serieus te melden heeft zou niet met een man als Micha Kat geassocieerd moeten worden… Tags: Ali H. Hassan, Complotdenkers, Jasper Steringa, […]

 11. […] Klik hier voor het hele Art […]

 12. waldpiekje says:

  vind wel dat @micha ietsje te ver gaat
  maar snap niet dat peter r de vries hier zo druk om maakt
  heeft ie iets te verbergen?
  dan maak je je meestal druk om iets
  en waarom klaagt ie die @micha en @wimdankbaar niet aan
  toch heel simpel
  maar of is peter r ergens bang voor dat deze ‘complotdenkers’ vragen hebben en zij graag antwoorden willen en dan niet krijgen?
  zeggen ze niet: geen aandacht geven hebben ze geen lol?
  maar heb nu het gevoel dat peter r iets verbergt anders maak je hier niet zo druk om
  TOCH????

 13. Leon says:

  Hahahaa mooi dat jullie zo over micha praten misschien word er dan is een keer gekeken naar wat micha allemaal aan het licht gebracht heeft, Judge not before you Judge YOURSELF, of zijn jullie bang voor die akelige spiegel?

 14. Ada says:

  @ Leon…

  Fan of the great NON mind??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *