Getuigen gezocht – Twee meisjes in trein mishandeld

by • November 24, 2012 • CoolComments (0)1878

PolitieDe politie onderzoekt een geval van mishandeling van een 18-jarige inwoonster van Leeuwarden en een andere vrouw (leeftijd en woonplaats nog onbekend). De beide slachtoffers werden vrijdagavond rond 20.00 uur in de trein van Groningen naar Leeuwarden door vier mannen met een getinte huidskleur mishandeld. Want dat hoort blijkbaar bij hun cultuur. Deze laffe mannen moeten gewoon gepakt worden.

De mannen gedroegen zich erg vervelend naar de beide vrouwen toe omdat zoiets nou eenmaal in hun aard zit. Toen een van de vrouwen hier iets van zei, werden de beide vrouwen bij keel gepakt en geslagen. Want: Vrouwen moeten hun bek houden. Op het NS-Station in Leeuwarden wisten de mannen uit te stappen en verdwenen in de omgeving.

Dader 1:

 • Man
 • Getinte huidskleur ( Marokkaans uiterlijk)
 • Leeftijd 19 jaar
 • Lengte 1.75 m.
 • Zwart haar met gel
 • ¾ jas en een blauwe baseball pet
 • Grote neus
 • Dikke wenkbrauwen

Dader 2:

 • Man
 • Getinte huidskleur ( Marokkaans uiterlijk)
 • Leeftijd 18 jaar
 • Lengte 1.65 m.
 • Kort zwart krullend haar
 • Donker blauwe jas

 

Dader 3:

 • Marokkaans uiterlijk
 • Man

 

Dader 4:

 • Man
 • Negroïde uiterlijke, vermoedelijk Nigeriaans
 • Lengte 1.75 m.
 • Leeftijd 18 jaar

 

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over deze mishandeling. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

 

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *