Wim Dankbaar moet meer afstand van Micha Kat nemen!

by • November 24, 2012 • CoolComments (5)1939

Wim DankbaarWim Dankbaar is tegenwoordig op menig website onderwerp van gesprek. Zijn banden met de aluhoedjes en zijn wilde theorieën in de zaak Marianne Vaatstra laten zijn geloofwaardigheid sneller dalen dan Felix Baumgartner die door de geluidsbarrière springt. Dat is jammer, want hij is een bovengemiddeld slimme man die met zijn geld en kennis menige misstand aan de kaak weet te stellen. Waar ging het mis met deze man?

Samen met Peter R. de Vries maakte Wim Dankbaar ooit een uitzending waarin hij de moord op John F. Kennedy onder de loep nam en dat leverde de langste Peter R. de Vries, misdaadverslaggever uitzending ooit op. In die uitzending spraken ze met James Files die beweerde één van de twee moordenaar van John F. Kennedy te zijn. Na deze uitzending kregen Wim Dankbaar en Peter R. de Vries ruzie. Dat is waarschijnlijk ook één van de redenen dat Wim Dankbaar geen kans onbenut laat om Peter R. de Vries door het slijk te trekken. Micha Kat van Klokkenluideronline.net doet graag alsof Wim Dankbaar ook aan zijn kant staat en kopieert gretig de artikelen van Dankbaar op zijn eigen website. De website waar complotdenkers en graancirkelfanaten hele sprookjes verzinnen die door mensen met een IQ van onder de 80 geloofd worden.

Op dit moment is Wim Dankbaar druk bezig met de moord op Marianne Vaatstra. Hij en zijn achterban geloven niet dat Jasper Steringa de echte dader is, ook al is er een 100% DNA match. Hoe meer tegenspraak Wim Dankbaar krijgt, hoe harder hij roept dat hij gelijk heeft. Het is allemaal één groot doofpotcomplot. Peter R. de Vries is een slaaf van het OM en werkt mee om het deksel op de doofpot te houden volgens Wim Dankbaar. Dankbaar is een selfmade miljonair die goede intenties heeft, maar het is jammer dat een schreeuwerig mannetje zoals Micha Kat nog steeds doet alsof Wim Dankbaar aan zijn zijde staat. Dat is iets wat de geloofwaardigheid van Wim Dankbaar ernstige schade toebrengt. Helemaal omdat Wim Dankbaar zelf zegt dat Micha Kat een malloot is in sommige opzichten.

Of Marianne Vaatstra nou vermoord is door de asielzoeker Ali H. Hassan of door boer Jasper Steringa zal de tijd leren, maar niemand die iets serieus te melden heeft, zou niet met een man als Micha Kat geassocieerd moeten worden…

Pin It

Related Posts

5 Responses to Wim Dankbaar moet meer afstand van Micha Kat nemen!

  1. Ada De Graaf says:

    Ik heb al vaker met Wimp Dankbaar te maken gehad, het gen voor logisch denken is echter niet aan hem besteed. Een arrogante 'denker', vaak de plank misgeslagen qua interpretatie van duidelijk bewijsmateriaal, een nagel aan de doodskist van Marianne Vaatstra. Sorry, meer kan ik er niet van maken.

  2. […] R. de Vries, die eerder met Dankbaar samenwerkte in het ‘oplossen’ van de moord op Kennedy – ook toen hanteerde Dankbaar de theorie dat Lee Harvey Oswald een ‘patty’ was […]

  3. rob says:

    Micha heeft met alles gelijk petertje is een jokke brok de vraag is waarom

  4. […] pedofiel en lid van een pedonetwerk? Klokkenluideronline.net is een verzamelplaats voor gekken!! Wim Dankbaar moet meer afstand van Micha Kat nemen! Micha Kat maakt familie van Marianne Vaatstra bewust kapot. Micha Kat en de bende van […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *