Doodgeschoten Rishi Chandrikasing was ordinaire crimineel

by • November 26, 2012 • CoolComments (49)19880

Foto: Facebook

De 17-jarige Rishi Chandrikasing die door de politie op een perron in Den Haag werd doodgeschoten had al een straatverbod en mocht op dat tijdstip helemaal niet op straat zijn. Hij had net vastgezeten vanwege een reeks inbraken. Ook werd hij in 2011 nog verdacht van poging tot doodslag dan wel moord. Hij zou betrokken zijn geweest bij een steekpartij bij Zalencentrum Alians aan de Fruitweg in Den Haag, waar op dat moment twee hindoestaanse huwelijken plaatsvonden. Op last van de rechter moest de jongen in de weekeinden om 1:30 terug zijn bij de woongroep, waar hij verplicht verbleef. Volgens verschillende bronnen hoorde hij dan ook zeker niet op straat te zijn op het tijdstip van de schietpartij.

Hij heeft zijn dood over zichzelf afgeroepen door aanwijzingen van de politie niet op te volgen. De politie kwam zaterdag in actie na een melding dat iemand met een vuurwapen op het perron liep. Een getuige had gezien hoe Rishi Chandrikasing een andere man met een vuurwapen had bedreigd. Naar de bevelen van de agenten luisterde de jonge Hagenaar niet. In plaats van zijn handen in de lucht te steken greep hij naar zijn broeksband. Een van de agenten lost een schot en raakt de jongen dodelijk in zijn nek. Pogingen om hem te reanimeren mislukken en kort daarna overleed hij.

Waarom er voor deze jonge, maar toch blijkbaar al harde crimineel een stille tocht gehouden moest worden is dan ook een raadsel. Hij is niet het slachtoffer van zinloos geweld geworden, maar was gewoon een ordinair jong crimineeltje die dacht dat hij door net te doen alsof hij een vuurwapen wilde trekken de op de melding afgekomen agenten wel kon overbluffen. Dat Rishi Chandrikasing daarna dodelijk getroffen is, komt dan ook geheel voor zijn eigen rekening. De echte betekenis van een stille tocht gaat door vrienden van deze doodgeschoten jonge, maar harde crimineel verloren..

Pin It

Related Posts

49 Responses to Doodgeschoten Rishi Chandrikasing was ordinaire crimineel

 1. Arion van der Pols says:

  Is een mening hebben ook al een hobby?

 2. Dit is gewoon ziek, om zoiets te schrijven over een jongen van 17 jaar JONG, keiharde crimineel hij komt net kijken dan weet je blijkbaar niks over het echte leven! Omdat hij daar niet mocht zijn is hij maar vermoord, alsof jij nooit te laat thuis ben gekomen! Ik heb eigenlijk geen woorden voor dit bericht! Go fuck yourself, Rust zacht Rishi

 3. Rico Kogeldans says:

  De genee die dit heeft opgesteld mag dood vallen..zielige gevoelloze persoon ben je..laaat je gezicht een keer zien in den haag kunnen we ff een babbeltje maken.dan wil ik je vragen of het alsnog zijn eigen schuld is

 4. Deepak Chatterpal says:

  fuck iedereen die negatieve meningen heeft over de dood van Rishi! Ja hij was misschien niet de liefste, maar een kogel in je nek.. kom op mang! die kaoulo agenten maken zo alleen maar meer vijanden! R.I.P. Rishi!

 5. Lishantely Isabella says:

  Dit is onzin wat er geschreven wordt omdat, hij dus een crimineel was verdient hij geen stille toch of herdenkin. En soortvan hij zocht Zijn dood zelf Pff die politie had hem waarschuwing schot moeten geven. Verbaas me niks dat Nederland steeds meer achteruit gaat

 6. Melissa Sharina Sharda Alicha says:

  Wat is dit joh jullie zetten hem zomaar voorschut op internet ..
  en wat is dit joh nek en been is ver van elkaar ..
  je zal in onze schoenen moeten staan dan zul je zien ..
  jullie denken deze shit is een spelletje ?
  en Rishi zocht zijn dood niet zelf op hoor hy wou een nieuwe begin maken nou is hem gelukt ..
  Nederland gaat zwaar achteruit ..
  R.I.P lovie Rishi Chandrikasing

 7. Guttegut, wat een triest gedoe hier in de comments. Die beste jongen heeft het inderdaad op zichzelf afgeroepen, want hij volgde de bevelen niet op en maakte een dreigende beweging. Dan is het logisch dat een agent gaat schieten. En ik lees termen als 'vermoord'. Dan weten jullie niet wat 'vermoorden' is. Men spreekt pas van een moord als dat met voorbedachte rade is. Anders is het doodslag. Daar zit toch echt een verschil. En de schrijver mag vinden wat hij vindt. Dat mag gewoon in een vrij land als Nederland. Bedreigen daarentegen niet, waar een aantal van jullie zich wel schuldig aan maken.

  • Jij moet lekker naar TELEKIDS blijven kijken dat is het enige wat ik tegen je kan zeggen na je reactie.
   Politie haaglanden staat bekend als hele slechte schieters. Ook nu blijkt datwant hij had hem heel makkelijk in zn knie kunnen schieten is wel een grote afstand van je knie naar hals.
   Had je ook zo gereageerd als het jongen BLANK was.
   Want dat is het probleem met mensen als jij die denken dat ze alles weten die hebben altijd een VOOROORDEEL.
   Ben het met je eens dat hij geen lieverdje was. Maar dit verdienden hij en niemand niet.
   R.I.P. Rishi wij zijn er in ieder geval wel voor je.
   ONE BLOOD ONE LOVE.

  • Paul Geertsma says:

   Zeg trekdrop hierboven..

   Ten eerste zijn de enigen die de huidskleur er in betrekken jullie domme reaguurdertjes en ten tweede heeft de agent hem heus niet doodgeschoten omdat hij zo'n lieverdje was. Als hij gewoon normaal had gedaan wat de agent zei, dan was er niks aan de hand geweest. Maar nee, meneer nepgangster wilde stoer doen. Dan moet je de gevolgen ook accepteren. Nu was het gevolg dat hij dood ging. TERECHT! Want de tijd dat het stomme straattuig de dienst uitmaakt moet maar eens afgelopen zijn.

   Dat er in Den Haag relatief vaak geschoten wordt, komt omdat al die Haagse rotjochies denken dat ze gangsta zijn. Flikker toch op met je onzin.

   En ja, ik kan wel stellen dat daar hetzelfde stuk tekst had gestaan als het om een blanke ging. Alles op racisme gooien is nu ook wel een beetje achterhaald.

   Wat het dreigen betreft hier in de comments.. Bwoehahahaha. Toetsenbordhelden. Ga es deaud.

  • Lekker makkelijk he alles op racisme gooien. Van mij had dat ventje niet dood gehoeven, maar het is een noodlottig voorval door zijn eigen toedoen. Ga jij eens gericht schieten van een dergelijke afstand. Eens kijken of jou dat ook lukt. Een wapen heeft altijd een terugslag waardoor de kogel een iets andere koers kan krijgen dan het bedoeld is. Maar nee… jullie Haagse straattuig grijpt zijn dood aan om lekker op de politie te fitten.

 8. Varun S says:

  Beste vrienden van Rishi , ( dat een is een conclusie welke ik kan trekken na het lezen van jullie reacties )

  Het is altijd pijnlijk als je een dierbare bent verloren. Ik wens jullie daarbij ook veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Echter bekijk ik de zaak vanaf een afstand en komt voor mij het volgende naar voren :
  1 : Rishi is geen lieverdje geweest
  2 : Hij hield zich niet aan de regel
  3 : Waarom heeft hij de opvolgingen van de politie niet opgevolgd ?

  Er is vrijdag nacht een melding gekomen dat er iemand op of rond station Holland Spoor in Den Haag is bedreigd met mogelijk een vuurwapen. Agenten zijn direct op zoek gegaan en troffen Rishi aan op het perron. Rishi voldeed op dat moment aan het signalement welke is opgegeven. Agenten hebben Rishi gemaand om zich over te geven voor arrestatie. Dit heeft hij niet gedaan, in tegendeel hij maakt een greep naar zijn broeksband. In elke opleiding voor een functie waar je een vuurwapen voor mag dragen ( Politie / Douane / Marine / Leger / KMAR ) word deze beweging gezien als een zeer hoge dreigement omdat 95% een vuurwapen draagt bij zijn/haar broeksband. Dit is voor de politie een reden geweest om een schot te lossen. Dit zijn feiten welke op het perron hebben plaatsgevonden. Over het schot kan ik 2 bevindingen trekken. 1 : Het is een direct geplaatst schot in de nek. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen waarom er gekozen is om dit schot te lossen. 2 : Het is een schot gericht op een ander lichaamsdeel maar is niet op de juiste plek terecht gekomen.

  Ik heb zelf ervaring met het schieten van vuurwapen.

  Verder vind ik dat Rishi dit aan zich zelf heeft te danken. Als hij niks aan zijn kerfstok deze bewuste avond zou hebben zou je als crimineel zijnde jezelf overgeven. Ik noem Rishi een crimineel want als ik naar zijn verleden kijk zie ik dat hij aardig wat heeft uitgespookt

  Ook valt mij op dat er heel veel personen zijn welke nu hoog van de toren blazen dat hij word afgeschreven als crimineel etc etc ? Waar waren deze mensen op het moment dat deze jongen de verkeerde kant opging. Zoveel vrienden en familie , maar niemand heeft deze jongen kunnen helpen. Niemand heeft hem kunnen helpen en uiteindelijk beland deze jongen in detentie en daarna in een woonzorg.

  Het doet pijn voor de nabestaanden omdat ze een dierbare zijn verloren. Maar blijf wel geloven in de feiten. Er word gesuggereerd dat hij weer de goede kant op zou gaan. Dat zou waarchijnlijk wel de bedoeling geweest zijn , maar vergeet niet dat hij immers net 2 maanden uit detentie is gekomen. Een persoon kan niet in 8 weken volledig veranderen. Van een crimineel naar lieverdje. Dat kan niet en heeft heel veel tijd nodig. Jaren praten we dan over.

  Ik vind dat de politie correct heeft gehandeld door een schot te lossen , echter vind ik persoonlijk een nek schot overdreven. De beelden van station HS zullen uitkomst bieden wat er daadwerkelijk is gebeurd.

 9. Vi says:

  Dammnn, ouders, familie en vrienden zitten kapot thuis vanwege dit verlies. En waar is deze meneer/mevrouw mee bezig? Deze jongen zwart maken! Alsof dit al niet erg genoeg is! DROP DEAD!!

 10. Vi says:

  En waar komt die melding vandaan dan? Wellicht liep er iemand anders met een gevaarlijk vuurwapen rond en die blijft nu dus rondlopen??? Maar dat moet maar kunnen?????

  • Varun S says:

   Focus word nu gelegd rond het gebeuren van Rishi. Achter de schermen word er meer onderzoek gedaan dat menig burger denkt ๐Ÿ˜‰

 11. Jiya says:

  De politie is op incorrecte informatie afgegaan rennen als een fucking malloot met een pistool op die ongewapende jongen af en dat is normaal? Die gasten kunnen niet schieten. En nu komen ze er ineens mee dat de agenten een betere schietcursus moeten krijgen? Nu dat Rishi neergeknald is?

  Ik vraag met dus af: WAAR IS DAN DIE PERSOON DIE WEL GEWAPEND WAS? WANT DAAR HOOR JE NIKS VAN? LOOPT DIE DAN GEWOON VRIJ ROND? DE POLITIE HEEFT DUS GEWOON EEN VERKEERDE PERSOON NEERGESCHOTEN! ALS ZE ERGENS MOETEN ZIJN, ZIJN ZE ER NIET. ALLEEN IN ZULK SOORT SITUATIE, NET ALS BIJ RISHI, WILLEN ZE STOERE JONGEN UITHANGEN.

  KORTOM: ALS DE POLTIE GOED WERK HAD VERRICHT, HADDEN ZE NU DIE GAST DIE WEL MET EEN WAPEN RONDLIEP GEPAKT EN NIET RISHI NEERGEKNALD!

  • Varun S says:

   Jiya ,

   Vakbonden pleiten al jaren voor betere schietcursussen bij de politie.
   Dit heeft nik te maken met gebeuren rondom Rishi , maar het wakkert wel weer een discussie op

 12. Vi says:

  De politie is op incorrecte informatie afgegaan rennen als een fucking malloot met een pistool op die ongewapende jongen af en dat is normaal? Die gasten kunnen niet schieten. En nu komen ze er ineens mee dat de agenten een betere schietcursus moeten krijgen? Nu dat Rishi neergeknald is?

  Ik vraag met dus af: WAAR IS DAN DIE PERSOON DIE WEL GEWAPEND WAS? WANT DAAR HOOR JE NIKS VAN? LOOPT DIE DAN GEWOON VRIJ ROND? DE POLITIE HEEFT DUS GEWOON EEN VERKEERDE PERSOON NEERGESCHOTEN! ALS ZE ERGENS MOETEN ZIJN, ZIJN ZE ER NIET. ALLEEN IN ZULK SOORT SITUATIE, NET ALS BIJ RISHI, WILLEN ZE STOERE JONGEN UITHANGEN.

  KORTOM: ALS DE POLTIE GOED WERK HAD VERRICHT, HADDEN ZE NU DIE GAST DIE WEL MET EEN WAPEN RONDLIEP GEPAKT EN NIET RISHI NEERGEKNALD!

 13. Laura says:

  Dat iemand zoiets durft te schrijven,en dat dit nog gewoon geaccepteerd wordt.
  Dat dit kan in Nederland en echt er zijn geen woorden voor.Wat een vreselijk verdriet voor de ouders en familie.
  En hier zijn toch nogmaals geen woorden meer voor met 1 woord ongelooflijk,vreselijk byzar.

 14. ShaliniL says:

  Het is abnormaal hoe mensen over dit kind van 17 jaar kunnen praten. Er zijn grotere criminelen in Nederland die vrijlopen. En ook al heeft Rishi fouten gemaakt, hij was 17 en zou genoeg tijd hebben gehad om zijn leven op te bouwen als die agent hem niet zou hebben doodgeschoten. Probeer in zijn schoenen te staan: Je staat op het station, je weet dat je niks fout doet en geen wapen heb, maar er stormen 3-4 agenten op je af met beschuldigingen en instructies die je moet volgen. Dit had op een andere manier opgelost kunnen worden. Het waren 3-4 agenten, tegen een kind van 17 waar ze zo bang voor waren dat het zo hoognodig was om hem in zijn nek te schieten en een kind van zijn familie af te nemen, zijn toekomst en zijn leven. Voordat je een bericht plaatst, probeer in de schoenen van de ouders, broers/zussen, familie, vrienden, maar vooral in de schoenen van Rishi te staan. Schrijf in plaats van een respectloos bericht drie woorden: Rust Zacht, Rishi x

 15. […] een zorgvuldig onderzoek op tafel ligt. Met de informatie die nu bekend is, lijkt het erop dat de crimineel Rishi Chandrikasing zijn dood aan zichzelf te danken had. Hij volgde de aanwijzingen van de agent niet op en greep naar […]

 16. Varun S says:

  Jullie moeten reageren zonder emoties.

  Waarom heeft Rishi de opvolgingen van de politie niet opgevolgd ?
  Politie zal niet direct geschoten hebben .. hier gaan waarschuwingen vooraf. En op het moment van aankomt voldeed Rishi aan het signalement welke is doorgeven in de meldkamer.

  Ik werk zelf bij de Douane en loop ook met een dienstwapen rond. Ik kan je nu al vertellen dat wij niet in alle situaties naar ons wapen mogen grijpen. Ons vuurwapen is een laatste middel. Als wij een melding krijgen dat er verdachten rondlopen met mogelijk een wapen staan wij al paraat met ons vuurwapen om onszelf te beschermen. Want iedereen vergeet nu wel tientallen collega’s welke wij zijn verloren doordat wij te laat naar onze vuurwapen grepen.

  Het punt is dat er een melding bij de alarmcentrale is gekomen van een jongeman welke mogelijk met een vuurwapen rondloopt en iemand heeft bedreigd. Politie is hierop direct afgegaan, hebben Rishi gezien , voldeed aan het signalement wat was opgegeven .. Politie heeft Rishi verzocht om zich over te geven aan de politie voor arrestatie , maar heeft niet geluisterd , in tegendeel ging verdachte bewegingen maken. Hierop hebben de agenten een schot gelost.

  Dat is de situatie. En dan moet je nuchter door de bril kijken en eerlijk kunnen toegeven dat je broertje / neefje / vriend het zelf heeft gezocht dat er noodgedwongen is geschoten.

  Hij is volwassen genoeg om te weten dat als politie je met getrokken pistool verzoekt je over te geven voor arrestatie en jij rare dingen gaat doen dat het heel fout kan aflopen. Maar nee hij ging bewegingen maken. En niemand kan tegen mij zeggen hij wou de politie laten zien dat hij niks bij zich had. Niemand van jullie naaste personen is op het moment van incident ter plaatste geweest. Dus de waarheid wat er door hem heen ging weet niemand. Iedereen kan hem nu in een positief daglicht zetten .. maar draai de zaken niet om.

  Ten tweede lijkt het erop dat er niet is gekozen voor een nekschot maar voor een schot in de benen maar door het ketsen tegen de tegel aan in zijn nek is beland.

 17. Varun S says:

  @ Shalini ,

  Al was het mijn broertje .. ik kijk naar de feiten .. En natuurlijk doet het mij pijn als ik een dierbare verlies. Maar hij het zelf zover heeft laten komen tsja , meer kan ik niet doen …

 18. Sara B. says:

  Varun S, ik ben het oneindig met jou eens.

  Het is onacceptabel om iemand in een engeltjes positie te plaatsen terwijl dat niet de waarheid is.
  Iemand die tot 2 keer iemand bijna van zijn leven heeft beroofd en inbraken heeft gepleegd kan je geen
  kind meer van 17 noemen. Iedereen weet dat iemand van 17 die uit huis is geplaatst, veel huiselijke problemen had noem het maar op, niet een normaal zorgeloos kind van 17 is.

  Als je een kind van acht vraagt “wat moet je doen als een politie agent jou vraagt om je handen omhoog te doen en een pistool op jou gericht houdt” is het antwoord ” handen omhoog anders schiet hij”.

  Bij een melding worden er altijd kenmerken afgegeven, tas, schoenen, jas, huidskleur, lengte, dat vraagt de politie ook, zo een melding heb ik zelf ook eerder moeten maken. Dus de kans is erg klein dat ze voor de verkeerde persoon stonden.

  De camerabeelden zullen spreken, waarom het schot in de nek is gekomen en in wat voor staat Rishi op dat moment was. Hoe erg de situatie ook is, of hoe belachelijk, eerlijkheid is het belangrijkst in het leven.

 19. v says:

  Aan iedereen die hier alle reacties plaatst!

  Vraag je het volgende af:
  Wat maakt het uit wat voor verleden Rishi heeft gehad? op het moment dat de agent het schot loste wist hij niet wat het verleden was van Rishi…. (Misschien trok hij alleen z’n broek op….Waarom zou je doen alsof je een wapen hebt als er 3 wapens op je gericht worden?!?!?!? lijkt me niet echt logisch!) Indien er 3 agenten waren had er op z’n minst 1 een waarschuwingsschot kunnen lossen…

  @ Alle mensen die negatieve posts achter hebben gelaten over de dood van Rishi…

  Wat zou je ervan vinden als het hier ging om een blanke 17-jarige die aan de gymnasium studeerde, en zoon van een directeur???……. Jaa idd dan zouden jullie het zielig vinden!! jammer dat er Anno 2012 nog zoveel mensen zijn met een tunnelvisie!

  Over de Agent wordt niets bekend gemaakt; Was hij misschien een jongetje die op school gepest werd en nu indienst van Politie lekker gebruik kan maken van machtsmisbruik…??? of een gamer die geen verschil meer ziet tussen realiteit en fictie?? nee er wordt hier automatisch vanuit gegaan dat meneer agent een keurig nette ambtenaar is?!?!
  Het is gewoon een FEIT: DE BEWUSTE AGENT HEEFT EEN FOUT BEGAAN……. Politie en Justitie geef dit gewoon toe en draag de lasten van de fouten die jullie maken!

  4-Rishi –>Rust zacht (dit kan pas als degene die hier verantwoordelijk voor is ook gevolgen op z’n schouders neemt)
  @ Agent –> Indien je hier ongeschonden vanaf komt, zal je geweten je heel je leven blijven volgen!!

 20. karma says:

  Politie agenten die eigen rechtertje spelen
  We hebben volgens de wet geen doodstraf en agenten mogen geen mensen mishandelen of zomaar doodschieten
  Maar de nederlandse wet telt niet voor koninging, regering en alle soorten ambtenaren.

  Of deze jongen nou een crimineel was of niet geen enkele agent heeft het recht een ongewapende burger te executeren. (Holleeder loopt trots met de naam crimineel rond)
  Maar helaas bestaat de nederlandse politite voor 95procent uit nog grotere extreem rechtse criminelen
  dus deze vorm van optreden zullen in de komende jaren alleen maar toenemen.
  Kijk de gemiddelde straat agent maar eens in de ogen, en je zal het zelf zien, negen op de tien agenten
  is groter tuig, dan de mensen die ze aanhouden.
  En als het super tuig is, mag het de 2de kamer in
  Zelfs ons koningshuis is groot geworden met roven moorden en onderdrukken, agenten werken uit naam van de koningin. en in hun ogen is iedere burger stront.

 21. ShaliniL says:

  @ Varun S: Er kan niks meer gedaan worden. Rishi is afgelopen donderdag vrijgesproken heeft een schadevergoeding ontvangen, ook was zijn straatverbod opgeheven. Een week later wordt ie gecremeerd. Er zijn zat probleemkinderen en criminelen in Nederland. Wilt dat zeggen dat al die probleemkinderen en criminelen doodgeschoten mogen worden? Net alsof ze daar wat van leren. Iedereen verdient kansen, Holleeder schrijft zelfs een column terwijl hij miljoenen heeft gestolen. Is dat rechtvaardig? Iedereen heeft zijn eigen mening over deze gebeurtenis, maar probeer je woorden zachter uit te drukken. Maak geen slapende honden wakker en toon wat respect aub. Dank

  • Varun S says:

   Kan jij me ergens laten lezen dat ik geen respect toon naar de nabestaanden. Lees mijn 2e zin van mijn eerste bericht ๐Ÿ˜‰ ..

   Echter ben ik ik me gaan verdiepen in deze zaak. Het klopt inderdaad hij is vrijgesproken afgelopen donderdag en zijn straatverbod was ook opgeheven. Echter blijkt nu dat er een eigen regel is van jeugd instelling waar hij op dit moment verbleef hij niet naar buiten mocht. Ik denk dat daar de verwarring inzit in de persberichten. Inderdaad zijn straatverbod was opgeheven , echter de regel van jeugdinstelling waar hij verbleef bleek dat hij op moment van het incident niet buiten mocht zijn.

   Ik heb ook nergens geschreven dat deze jongen geen kans verdient. Iedereen verdient een kans en van fouten leert men.

   Ik zet de feiten op een nette manier om in woorden. Ik heb reacties gelezen over dat ik in een tunnelvisie zou leven, ik denk dat de gene zelf in een tunnelvisie leeft.

   De waarheid in het leven is altijd keihard en niet leuk. Vooral als het niet in je eigen voordeel uit komt. Dat ga je heel je leven meekrijgen. Zoals ik eerder heb gezegd. Ik kijk naar de situatie en oordeel op basis van situatie. Daar praat ik over en daar heb ik een mening over welke ik onderbouw met argumenten.

   Mijn excuses dat ik niet achter uw mening zal scharen dat hier de politie fout zit. Dat kan overigens misschien wel waar zijn. Maar op dit moment niet en dan ga ik dat ook niet roepen.

   Als uiteindelijk blijkt dat er onterecht een schot gelost is zal ik daar zeker wat over zeggen.

   Tot nu toe deel ik mijn mening over wat er tot het heden naar buiten is gekomen.

 22. Geen sprake van racisme, daarom is Holleeder nu zeker een collumnist!

 23. Ricow says:

  Ten eerste was Rishi vrijgesproken wat betreft de steekpartij. Hij bleek onschuldig te zijn,
  Ten tweede was zijn straatverbod/avondklok allang opgeheven.
  Ten derde bleek hij helemaal geen vuurwapen te hebben.
  Ten vierde weet niemand nog zeker hoe Rishi reageerde toen de politie hem aansprak op Holland Spoor.
  Ten vijfde volgt de agent verdomme een politieopleiding en verwacht je dat zo iemand wel weet hoe je moet schieten. (rishi was vrij lang, er de afstand tussen de knieen en nek was aardig groot)
  Ten zesde heeft de politie toegegeven dat hun verklaring ook niet helemaal klopt

  Ik ben een bekende van Rishi en ik weet dus hoe de meeste dingen in elkaar zit (zoals de steekpartij en avondklok)

  Ik wil deze idiote blogschrijver dus adviseren, om pas een blog te schrijven als hij of zij op de hoogte is, van hoe alles werkelijk in elkaar zit. Mafkees

  • Varun S says:

   Maar bij de jeugdinstelling waar hij verbleef mocht hij in de nacht niet weg ??

   Zijn avondklok was inderdaad opgeheven echter mocht hij op dat tijdstip niet buiten zijn uit de reglementen van de jeugdinstelling .!

 24. Ik ben het zo met Rico Kogeldans eens!

 25. denhaagmoker says:

  Varun S
  Wie denkje dat je bent eh woeshoem
  K pomp jou eh sahbi
  Was jij erbij dat je zegt dat het afgeketst is eh hoerekind
  Je bent gwn een kkoelie die zomaar bullshit praat werk je bij de politie zo nee dan bek houden
  K hoop dat ze jou in je nek schieten dan mag je ook t zelfde zeggen ohnee dan ben je er niet meer
  Dan hoop k ook dat jou familie hetzelfde mag voelen als wat wij nu voelen
  Hoerezoon;)

 26. denhaagmoker says:

  Mensen ga maar is dingen opzoeken die kloppen over Rishi
  Alsof iedereen een lieverdje is?
  Iedereen heeft wel is wat slechts gedaan
  En dan oordelen jullie hoerekinderen

  R.I.P Rishii
  K hoop dat die agent hetzelfde mag meemaken:)
  Justitie kan je redden miss maar god niet die slaapt niet.

 27. […] met al was 2012 een enerverend jaar. Een jaar vol ssssstille tochten, vol haat en nijd, moord en doodslag, maar ook liefde. Thank God voor liefde. Liefde zorgt er immers voor dat wij van bloghopper volgend […]

 28. D says:

  Ik ben het met Varun eens, blijf objectief.
  Grappig dat de meeste mensen die het voor Rishi opnemen, zo veel spelfouten maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *