‘Seksdocent’ moet gaan brommen

by • November 27, 2012 • CoolComments (1)1682

SeksdocentEen 24-jarige lerares kan een aantal jaartjes gaan brommen, want ze deed een paar jongens fellatioën. Dat mag natuurlijk niet in de US of A. Ashley Anderson (lerares wiskunde) ontkent in alle toonaarde een seksdocent te zijn. Ze stuurde geen ranzige kiekjes naar leerlingen. Ook zou ze niet een aantal jongen gepepen hebben. Inmiddels zit de viezerik (foto) thuis. Ze wordt ervan verdacht seksuele ontmoetingen te hebben gehad met maar liefst vier onschuldige leerlingen van haar school. De deugnieten zijn tussen de zestien en achttien jaar oud.

Anderson maakte deel uit van het zogenaamde ‘prom committee’. Een feestcommissie voor het eindejaarsbal op Amerikaanse scholen. Eén van de 16-jarige deugnieten was ook lid van de club en daarom kreeg hij van haar een seksuele tegenprestatie (in dit geval een pijpbeurt). De docente kan voor elk slachtoffer vijf jaar de bak in.

Pin It

Related Posts

One Response to ‘Seksdocent’ moet gaan brommen

  1. Mieke Schepens says:

    Tja…dat kan in de US of Assholes zomaar gebeuren !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *