Liet Ciska Postma de 55-jarige Berend Smit vermoorden?

by • November 28, 2012 • CoolComments (12)10383

Berend SmitZondag 4 november om 14.30 liet de 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo zijn hondjes uit in het natuurgebied Dwingelderveld. Hij kwam nooit meer terug. De hondjes van Berend Smit werden al snel gevonden. Één hondje liep in de buurt van het zwembad in Dwingeloo, aan het Anserpad en een ander hondje van Berend werd aangetroffen in een grote container in Dwingeloo.

Berend Smit zelf werd op 7 november gevonden toen de politie en de ME een grote zoekactie waren begonnen. Wie er verantwoordelijk zijn voor zijn dood is nog niet opgehelderd, maar langzaam beginnen de pijlen zich op de vrouw te richten waar Berend Smit sinds kort een relatie mee had. Met name in haar kennissenkring zou gezocht worden naar getinte mannen die iets met de zaak te maken zouden kunnen hebben. Berend Smit vertrok om half drie, om vier uur had Ciska Postma al het voorgevoel dat hij dood was.

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink zegt daarover:

Nu geloof ik wel in voorgevoelens, maar eigenlijk alleen in voorgevoelens waar een zekere ‘kennis’ aan ten grondslag ligt.

Mijn voorgevoel zegt dat de politie het vermoeden heeft dat het voorgevoel van Ciska gebaseerd is op bepaalde vermoedens van Ciska, om het voorzichtig uit te drukken.

Mijn voorgevoel zegt ook dat familieleden van Berend bepaalde gevoelens hebben over de nog niet zo heel langdurige relatie van Ciska met Berend.

Mijn voorgevoel zegt ook dat de politie aan het zoeken is in de kennissenkring van Ciska naar ‘getinte mannen’.

Het onderzoek is nog in volle gang, maar deze zaak zal vast snel opgelost worden. Als mocht blijken dat Ciska Postma inderdaad iets te maken heeft met de dood van Berend, dan zal dat voor de familie een harde klap zijn. Het leek er op dat Berend eindelijk het geluk in de liefde gevonden had. Liefde, romantiek en moord kunnen dicht bij elkaar staan soms….

Pin It

Related Posts

12 Responses to Liet Ciska Postma de 55-jarige Berend Smit vermoorden?

 1. Mieke Schepens says:

  Ik ben ook benieuwd. Schrijf je een vervolg wanneer meer bekend is?

 2. Ik ben heel benieuwd naar een vervolg…

 3. Gaat je geen F aan... says:

  Waarom denk iedereen dat deze vrouw dat heeft gedaan? Sommige mensen zijn spiritueel begaafd. Dan heb je een ‘voorgevoel’. Of nou ja, kun je er een hebben. Dit kun je bullshit vinden, maar als zij zoiets zou doen, zouden er daar nog mensen over de vloer mogen komen? Zou ze dan niet alvast in het gevang zitten? Nee, wat er is geen bewijs. Alleen beschuldigingen die mensen hebben bedacht.

  Ik word hier heel erg pissig om. Ze is een schat van een vrouw en zou nog geen vlieg kwaad doen.

  • Yajiera says:

   Helemaal mee eens!!! vreselijke mensen die zulke dingen typen. gelukkig is het tegen deel bewezen!

 4. Smit says:

  Voorgevoelens hebben geen relatie met feitelijke omstandigheden. U doet er wijs aan om zich te onthouden dergelijke voorgevoelens op te schrijven. Ik krijg namelijk een onaangenaam voorgevoel bij U.

 5. Yop says:

  Quote Smit : Voorgevoelens hebben geen relatie met feitelijke omstandigheden. ,,, klopt Smit . Maar Ciska was wel erg snel uit Dwingeloo vertrokken ( binnen 3 weken na de moord op haar vriend ) . Bank heeft beslag gelegt op de woning . De hele buurt word verhoord door de politie omdat ze alles willen weten over haar relatie met Berend . Dus ik krijg een onaangenaam gevoel van u . Ga eerst maar eens in de zaak verdiepen voor u iets schrijft . Deze hele zaak stinkt en dat is een fact .

 6. inspektor kloezo says:

  zojuist gelezen dat beslag is gelegd op goederen en auto van die Ciska, omdat zij de begrafenisrekening van haar Berend niet wil betalen

 7. Judith Nation says:

  Ik ken Ciska persoonlijk en idd ze wilde niet de begrafenisrekening betalen, schandalig!
  Ze is idd ook snel vertrokken uit dwingeloo, maar ik zal het je nog sterker vertellen: ze lag binnen 3 mnd na de dood van Berend al met een ander in bed te rommelen, een exvriend nota bene die nog op dat moment een vriendin had. Ja, zit wist dit! GEEN GRAP!
  Ik heb gelukkig enige tijd geleden afstand van haar genomen omdat ze dingen deed/doet die niet stroken met de waarheid.
  Laat je niet misleiden als je haar treurige gezicht op tv ziet of in andere media. Is het je niet opgevallen dat ze het altijd eerst over haar eigen lichamelijk klachten heeft voordat ze wat over haar ‘vermoorde’ liefde wat zegt?
  Laat me niet lachen zeg, bah!

  • Yajiera says:

   Hallo Judith…wat is je echte naam??? allemaal bullshit wat je typt namelijk ze kent je (gelukkig) niet en dat is ook we te blijken uit die onzin die je typt.

 8. Yajiera says:

  Gadver ik walg echt van zulke mensen helemaal van die Judith Nation… jij ciska persoonlijk kennen hahaha ze kent jou helemaal niet.(en dat blijkt ook wel uit je verhaal)
  Ik ken haar persoonlijk en ze zou geen vlieg kwaad doen…een voorgevoel zou meteen betekenen dat ze er iets mee te maken heeft………

  Het is wel gebleken dat die achterlijke die dit getypt heeft en die andere gekken hier boven ongelijk hebben.

  Hendrik jan,,, heb je nou ook spijt over wat je hebt geschreven?? denk je niet dat het mensen erg pijn kan doen als je zo iets schrijft?? vreselijk dat je dit kan denken,,,,laat staan schrijven ZIEK!!!!

  BLEEK HAAR VOOR GEVOEL GEWOON TE KLOPPEN!!!

  Bah vreselijk dat mensen zulke dingen schrijven,denk na voor je zo iets schrijft

 9. Deborah says:

  We zijn nu 3 jaar verder van dit vreselijk gebeurde.
  Ik ken Ciska Postma via via en ik volg de zaak op de voet.

  Tot op de dag van vandaag achtervolgt dit drama haar uiteraard nog steeds maar met name de beschuldigende vingers haar kant op.

  Kunt u de empathie opbrengen wat dit met een onschuldig mens met een enorm mooi en goed hart doet?

  Ik ben letterlijk misselijk van alle negatieve uitingen, in diverse artikelen, naar Ciska toe.

  Ik hoop dan ook dat Ciska, buiten de vele steunbetuigingen v.w.b. Berend Smit, ook een soort van “schuldbetuigingen” zal ontvangen hieromtrent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *