Nieuw: Condooms met vleugeltjes

by • November 28, 2012 • CoolComments (1)2948

Het geklootviool met condooms voordat het liefdesspel gaat beginnen zou binnenkort wel eens tot het verleden kunnen gaan behoren. Twee Delftse slimmerikken hebben een nieuw soort condoom ontwikkeld die met één hand en binnen twee seconden om het mannelijk lid te schuiven is. Het tweetal hebben het patent al binnen en willen met de condooms met vleugeltjes de wereld gaan veroveren. De bedenkers hebben hun uitvinding ‘Wingman’ genoemd, omdat het zaadopvangertje vleugeltjes bevat die moeten worden vastgehouden tijdens het omdoen.

Gezien het feit dat je het kapotje zelf niet hoeft aan te raken, is het van dunnere latex gemaakt, waardoor het volgens de uitvinders voelt als “bijna bijzonder”. Maar dat is nog niet alles. Het condoom heeft zelfs een pasvorm, waardoor de vleugelman voor allerlei maten piemels geschikt is. Bent u heel groot of heel klein geschapen, dan moet u heel even geduld hebben. Voor extreme fallussen is er nog geen Wingman beschikbaar.

Pin It

Related Posts

One Response to Nieuw: Condooms met vleugeltjes

  1. Het kan ook zonder clip, maar met Quick Strip! Al enige tijd verkrijgbaar in verschillende soorten zijn One Touch Premium condooms die een plastic stripje hebben. Trek er aan en het condoom rolt zich af. http://www.condoom-anoniem.nl/nieuws/condoom-om-doen-sneller-makkelijker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *