Boomhutten voor volwassenen

by • November 29, 2012 • CoolComments (5)5763

Huizen voor mensen die hun jeugd opnieuw willen beleven. Zo zien wij deze prachtige boomhutten. Het zijn gewoon volwaardige woningen waar je in kunt wonen als je wilt. Aan luxe zal het je niet ontbreken mits je ze een beetje fatsoenlijk kunt inrichten. Vandaag dus geen blogs meer van mijn hand, want ik ben even hout, spijkers en schroeven kopen. Daarna zit ik een paar dagen in een boom met een bouwtekening.

Boomhut

Pin It

Related Posts

5 Responses to Boomhutten voor volwassenen

  1. Mieke Schepens says:

    er zitten wel een paar exemplaren bij waar ik me wel goed in zou voelen, denk ik…

  2. Boomhutten voor volwassenen….heerlijk toch?

  3. Er zitten mooie en veilige tussen:-) Wil er wel in wonen hoor:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *