Naaktfoto’s Lauren Verster en zangeres Do online

by • November 29, 2012 • CoolComments (3)24380

naaktfoto'sFotograaf Marc de Groot heeft naaktfoto’s van een aantal BN’ers online gezet. Onder hen de Brabantse spetters Lauren Verster uit Den Bosch en zangeres Do uit Vught. Marc de Groot is huisfotograaf van de Linda en maakte van Lauren Verster sexy foto’s terwijl ze naakt op een bank lag. Zangeres Do is op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze op een oude versleten stoel zit.

Er werden door Marc de Groot ook foto’s van Nyncke Beekhuyzen, Geraldine Kemper en Liza Sips online gezet.
Bekijk hier de foto van Lauren Verster en hier de foto van zangeres Do.

Mark de Groot over zijn foto’s: “Mijn werk als modefotograaf speelt zich af rond vragen wie je fotografeert en waarom? Wat trek je het model aan? Wat doet de combinatie: doet de persoon iets voor de kleding of andersom? En welk licht zet je daar bij op? Het is als koken, als een kok met z’n kruiden. Dat is de essentie van wat ik doe.” Het publiceren van deze foto’s zet Marc de Groot weer op de kaart. Zijn foto’s zullen morgen bij veel koffie-automaten het gesprek van de dag zijn.

Pin It

Related Posts

3 Responses to Naaktfoto’s Lauren Verster en zangeres Do online

  1. Mieke Schepens says:

    Mooie foto’s…maar ja..dat kan ook met dito dames ..

  2. Valkenswaard en omstreken….mooie foto van onze Do.

  3. cargawar says:

    Ja fijn joh, Bloghopperts, kun je die links voortaan niet effe via PB of DM sturen? Nu ligt die site er uit. ‘t Is niks dat BH zo lekker loopt maar dat gaat dus wel ten koste van sites als die van Marc de Groot.
    Hop, terug de marge in jullie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *