Hoppa, weer een meldpunt erbij

by • November 30, 2012 • CoolComments (0)1846

Nederland is tegenwoordig het land van de meldpunten. Je kan zwartwerkende Polen melden, misdaad melden, scheef gegroeide geraniums melden en nog veel meer. Dit land vol klikspanen was dus ondertussen wel weer toe aan een nieuw meldpunt, dus hebben de knakkers van de stichting M., die ook Meld Misdaad Anoniem in handen heeft, iets nieuws bedacht. Een sekte meldpunt. LOLOLOL!! We lachen wat af hier bij Bloghopper.

Per telefoon of internet bieden vertrouwenspersonen hulp en uitzicht op een oplossing als je gehersenspoeld wordt door een sekte. Er kwamen al telefoontjes binnen over misstanden bij sekten. ,,Deze bellers konden we voorheen niet altijd goed helpen. Met het oprichten van Sektesignaal bieden wij nu ook deze slachtoffers perspectief”, zegt directeur Guus Wesselink van M. Wij hier nog harder lachen.

Het steunpunt moet ook de signalen over misstanden bij sektes, zoals geweld en seksuele of financiƫle uitbuiting, in kaart brengen. Het ministerie laat tevens onderzoek doen naar de omvang van de misstanden en we weten hoe goed de overheid is als het op onderzoek aankomt. Laten we het over oplossingen voor misstanden maar niet hebben. OMG. We gaan nog even verder met lachen.

Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) sprak vorig jaar met de Tweede Kamer over de oprichting van een speciaal meldpunt. Dat debat had plaats naar aanleiding van een uitzending van televisieprogramma Undercover in Nederland waaruit zou blijken dat leden van de organisatie Miracle of Love na psychologische druk afstand deden van hun bezittingen en eigen identiteit. Iedereen weet natuurlijk dat Undercover in Nederland een goed onderbouwd programma is waar je grote waarde aan kunt hechten. BWOEHAHAHA. Sorry, de rest van de dag komen wij niet meer bij hier. Als lachen echt gezond is kunnen wij vandaag dodelijke ziektes overwinnen. Man man man. Met je sektemeldpunt.

Voor mensen die serieus last hebben van sektezooi:
Sektesignaal is zeven dagen per week van 10.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar op 088-5543276 of via www.sektesignaal.nl.

Update: We hadden nog niet genoeg meldpunten.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *