Neem implantaten in je kont en draai ze lekker rond

by • November 30, 2012 • VideoComments (0)5032

implantatenNa een mislukte operatie loopt deze vrouw met een compleet vervormd achterwerk rond. Om haar ongenoegen te uiten over haar nieuwe achterste heeft de vrouw in kwestie anoniem een filmpje gemaakt. Op de beelden is te zien hoe de implantaten naar achteren gekanteld staan waardoor de vrouw twee ernstig vervormde billen krijgt. Tja, in deze maatschappij waar iedere vrouw onzeker is over haar lichaam en blijkbaar zulke operaties nodig zijn om een goed gevoel van eigenwaarde te krijgen, kijken wij nergens meer van op.

“Mijn implantaat kantelt achteruit”, zegt de vrouw in het filmpje. “Ik denk niet dat dit de bedoeling was.” Experts delen mee dat de beelden echt zijn. Een extra ingreep zou de dame weer van een normale bilpartij kunnen laten voorzien.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *