88-jarige vrouw overvallen – Politiebericht

by • December 2, 2012 • CoolComments (0)1616

overvallenEnschede – In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 december is een 88-jarige inwoonster van Enschede overvallen in haar woning aan de Varviksingel in Enschede. De politie is een onderzoek gestart.

Omstreeks 03.00 uur werd de vrouw wakker. Zij zag toen twee gemaskerde personen in haar slaapkamer staan. De vrouw werd gemaand te blijven liggen, maar zij heeft zich hiertegen verzet. Kort daarna verlieten de twee personen de slaapkamer en vervolgens de woning. Er zijn vooralsnog alleen sieradenĀ buitgemaakt. De vrouw zocht direct na de overval hulp, door familie is de politie ingeschakeld. Omdat de vrouw haar bril en gehoorapparaat niet droeg, is alleen bekend dat de twee overvallers bivakmutsen droegen.

GETUIGEN GEZOCHT
De politie is een onderzoek gestart. Uiteraard wil de politie graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 03.00 uur op de Varviksingel in Enschede. Mensen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht te bellen met hetĀ overvallenteam, bereikbaar op het telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via M. 0800-7000.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *