Je bent een rund als je met vuurwerk stunt

by • December 2, 2012 • CoolComments (1)1785

vuurwerkDe Gelderse brandweer en politie zijn vanmiddag uitgerukt naar een huis in Opheusden. In hetzelfde huis raakte twee weken geleden een man zwaargewond toen hij met zelfgemaakt vuurwerk in de weer was geweest. Er was een tip binnengekomen dat er opnieuw vuurwerk in het huis lag.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is meegegaan voor het onderzoek in het huis. De straat is afgezet en de directe buren moesten uit voorzorg hun huis verlaten. Het onderzoek in het huis is nog gaande. De 39-jarige man die twee weken geleden gewond raakte, ligt nog in het ziekenhuis. Door de explosie werd toen een groot gat in het dak geslagen.

Doe gewoon niet. Dat je jezelf in gevaar wilt brengen, oke. Maar laat je buren erbuiten.
Klinkt cliché, maar hey…”Je bent een rund als je met vuurwerk stunt!!”

Pin It

Related Posts

One Response to Je bent een rund als je met vuurwerk stunt

  1. […] wensen jullie een fijne kerst en een spetterend uiteinde. Wees voorzichtig met vuurwerk en tot volgend jaar!! Tags: Amanda Todd, Barack Obama, Epke Zonderland, Jaaroverzicht, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *