Patrick Brisbane vermoord in Diemen

by • December 2, 2012 • CoolComments (0)2777

Patrick BrisbanePatrick Brisbane is vanmorgen dood gevonden in zijn auto in Diemen. Een buurtbewoner zegt rond 01:00 schoten te hebben gehoord. Andere bronnen vermelden 04:00 als het tijdstip van de schoten. Het slachtoffer zou in de straat hebben gewoond waar de auto geparkeerd stond. Volgens enkele ooggetuigen zat hij nog rechtop achter het stuur. Het zijruit van de wagen aan de Rietzangerweg was kapot, kreeg AT5 van omwonenden de horen. De politie zette vanochtend een tent over de auto en doet onderzoek naar de dood van de man. Het enige wat de politie vooralsnog kan zeggen is dat er een dode man is gevonden in een auto.

Patrick Brisbane is één van de foute vrienden van Badr Hari en werd vorige week nog vermeld in een artikel in De Nieuwe Revu over de vechtsporter. De politie vermoed dat Patrick Brisbane in de “transporten” zat. Of dat de reden voor deze liquidatie te is, weten nu alleen de daders van de moord op Brisbane. Feit blijft dat het geen kleine jongen was en er vast weer represailles volgen. Het zal nog lang onrustig zijn in de onderwereld.

Patrick Brisbane

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *