Tv-presentator steekt goochelaar in de fik

by • December 3, 2012 • CoolComments (1)1726

goochelaarDe presentator van een tv-show in de Dominicaanse Republiek heeft vorige week het haar van een Amerikaanse goochelaar in de fik gestoken. De goochelaar, die herstelt van zijn verwondingen, spreekt van een misdadige aanval.

Wayne Houchin is afkomstig uit Californië en treedt op als goochelaar onder de naam ‘Chico’. Zondag liet Houchin op zijn Facebookpagina weten dat hij ‘rust, herstelt en aan een rechtszaak werkt’. Met een groep collega-goochelaars was hij te gast in de Dominicaanse Republiek, waar hij begin vorige week aantrad in het tv-programma Closer to the Stars.

Zonder enige aankondiging vooraf wreef presentator Franklin Barazarte de goochelaar plots in met Agua de Florida, brandbaar reukwater dat in het Caribisch gebied bij religieuze rituelen wordt gebruikt. Het is nog niet bekend waarom de presentator dat deed en hoe de vloeistof vervolgens vlam kon vatten. Het tv-station weigert commentaar te geven op het incident. Het programma is niet uitgezonden, maar beelden van het incident zijn intussen op YouTube geplaatst.

De artsen van de goochelaar zijn ‘voorzichtig optimistisch’ over een algeheel herstel.

Pin It

Related Posts

One Response to Tv-presentator steekt goochelaar in de fik

  1. Dit is een van de meest bizarre gebeurtenissen op het gebied van goochelaars die ik in mijn leven tegengekomen ben. Gelukkig gaan de meeste shows wel gewoon goed en komt er geen rechtspraak aan te pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *