De verschillende gezichten van Michael Jackson

by • December 6, 2012 • CoolComments (3)4823

Michael JacksonHij is inmiddels alweer een tijdje dood, maar zijn legende leeft voort. Michael “the king of pop” Jackson is nog steeds voor velen een idool. Hij begon zijn carrière ooit bij The Jackson 5 en brak later door met een geweldige solocarrière. Toch is zijn gezicht altijd het meest besproken onderwerp geweest in de loop der jaren. Hij was eerst bruin en toen blank. Zijn neus was eerst bol, toen dun en later had hij geen neus en zo zijn er wel meer dingen die, laten we zeggen, nogal apart waren aan Michael Jackson. Hoe erg de veranderingen aan zijn gezicht waren kun je op deze foto’s bekijken!

Michael Jackson

Michael Jackson

Pin It

Related Posts

3 Responses to De verschillende gezichten van Michael Jackson

  1. Mieke Schepens says:

    Vreselijk…als je alleen al bedenkt wat voor rotzooi hij iedere binnengekregen heeft. Zo’n operatie gaat ook niet pijnloos natuurlijk. Helemaal niet zo raar dat hij niet de doorsnee-artiest meer was ..

  2. Hier zien we de duistere kant van cosmetische chirurgie. Vreselijk. Hebben zij soms geen eed gezworen om mensen te helpen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *