Jasper Steringa bekent moord op Marianne Vaatstra

by • December 6, 2012 • CoolComments (3)2053

Jasper SteringaBAM! Kat in het bakkie.. Alle verhalen van de complotdenkertjes kunnen nu de vuilnisbak in. Jasper Steringa heeft bekend dat hij de moordenaar van Marianne Vaatstra is, zo weet het ANP te melden. Zijn DNA maakte van hem al een zeer waarschijnlijke dader, maar met deze bekentenis is het wel zeker. De boer uit Oudwoude is de wrede sadisitische moordenaar. Dus geen asielzoeker of een satanische pedo-bende zoals Micha Kat en aanhang u graag wil laten geloven. De boer uit Oudwoude verklaarde donderdag tijdens een verhoor bij de politie dat hij Marianne in de nacht van 1 mei 1999 in een weiland aan de Keningswei in Veenklooster heeft verkracht en van het leven heeft beroofd.

De 45-jarige boer heeft op 1 mei 1999 de 16-jarige Marianne Vaatstra om het leven gebracht. Zijn bekentenis bevestigd wat al veel mensen dachten toen Jasper Steringa aangehouden werd. Marianne Vaatstra werd vermoord aangetroffen in een weiland bij Veenklooster. Dertien jaar lang bleef de zaak een raadsel, totdat in een grootscheeps dna-onderzoek de veehouder uit Oudwoude onlangs als verdachte naar voren kwam. Zijn dna kwam overeen met dat van dadersporen. Hij verklaarde dat hij Marianne niet kende maar haar toevallig die nacht tegen is gekomen. Hij heeft Marianne onder bedreiging van een mes meegenomen het weiland in. De familie van Marianne Vaatstra is inmiddels op de hoogte gebracht van wat de verdachte tijdens het verhoor heeft verklaard.

Pin It

Related Posts

3 Responses to Jasper Steringa bekent moord op Marianne Vaatstra

  1. Eindelijk! De familie van Marianne kan het proberen te verwerken! hoe moeilijk dit ook is! Maar voor de familie van de dader is dit ook heel erg moeilijk. Dus ja die kunnen ook een beetje steun gebruiken! houd daar aub ook rekening mee! Sterkte beide families!

  2. sil says:

    Ja, was logisch nadat zijn DNA was gevonden. Moeilijk voor de familie Vaatstra, maar eindelijk duidelijkheid en hopelijk gerechtigheid straks.
    Voor de familie van Jasper ook moeilijk? Ach, die mensen hebben de bijbel, dat is genoeg, want las al dat ze hem door dik en dun blijven steunen. Met zulke mensen heb ik geen medelijden, hoop dat het dorp Oudwoude wijzer is en dat er geen plek is voor mensen die een moordenaar blijven steunen.

    Dit is zoooooooo NOT DONE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *