Klokkenluideronline.net is een verzamelplaats voor gekken!!

by • December 6, 2012 • CoolComments (9)2574

Klokkenluideronline.netDe website van luchtfietser Micha Kat schreeuwt door middel van artikelen met GROTE KOPPEN weer de nodige complottheorieën bij elkaar. We gaan er een paar uitpikken voor jullie omdat lachen gezond is. Om “bepaalde zaken” bij de bezoekers van Klokkenluideronline.net door de strot te duwen hanteert Micha Kat de CAPSLOCK methode. Alles wat met kapitalen (hoofdletters) geschreven is, moet namelijk wel boeiend zijn en gelezen worden volgens de complotdenkers. Als niemand je wil horen is schreeuwen namelijk het beste, zo denken de alu-hoedjes.

Neem nou de advocaat Jan Vlug die Jasper Steringa moet verdedigen in de zaak van Marianne Vaatstra. De klokkenluiderwebsite roept ongefundeerd dat Jan Vlug een corrupte advocaat is die samenwerkt met het OM en met Peter R. de Vries om de ware moordenaar van Marianne Vaatstra buiten schot te houden. Dat de hier genoemde advocaat, misdaadverslaggever en het OM daar geen enkel belang bij hebben ontgaat de complotdenkertjes. Het is ook niet niks als je het moet doen met het IQ van een opgedroogde pannenkoek.

Volgende onderwerp op de website van Micha Kat is de Fortis Bank. Quote van Klokkenluideronline.net:

NA VIJF JAAR KOMT EINDELIJK IN THE OPEN DAT DE TOP VAN FORTIS EEN GROTE SMERIGE KINDERMISBRUIKENDE PEDO-BENDE WAS * STEUN MICHA KAT EN DE ONAFHANKELIJKE JOURNALISTIEK EN DONEER * MICHA HAD NEDERLAND MILJARDEN KUNNEN BESPAREN ALS NAAR ZIJN ONTHULLINGEN ZOU ZIJN GELUISTERD

In één ademhaling wordt de top van Fortis uitgemaakt voor een kindermisbruikende pedo-bende en begint Micha Kat te bedelen om geld voor ZIJN goede zaak. Dat mensen die redelijk na kunnen denken geen geld gaan overmaken naar deze fantast moge duidelijk zijn, maar jammer genoeg zijn er wel degelijk alu-hoedjes die toch wat centjes storten zodat Micha zijn gal kan blijven spugen. Misschien maar goed ook. Wij willen ook blijven lachen tenslotte.

De volgende die op het haatlijstje van Micha Kat staat is Peter R. de Vries. Al kwam hij in het stukje over advocaat Jan Vlug ook al aan de orde. Maar ja, het gaat hier dan ook nog steeds om de zaak Marianne Vaatstra en zowel Jan Vlug als Peter R. de Vries spelen in die zaal een grote rol. Quote van Klokkenluideronline.net:

IS PETERTJE KIPPENVEL BIJ DE VOORGELEIDING VAN JASPER S. OF ZIT HIJ THUIS TE JANKEN VAN ANGST ONDER DE KEUKENTAFEL MET ZIJN HAND IN DE KUT VAN EEN VAN ZIJN ‘BIJVROUWEN’?

Dit is nou typische Micha Kat journalistiek. Iedereen weet wel dat Peter R. de Vries een open huwelijk heeft en niemand maakt zich daar druk om. Dat is een privézaak van de misdaadjournalist waar gewoon niemand iets mee te maken heeft. Toch gebruikt Klokkenluideronline dat als argument om de geloofwaardigheid van Peter R. de Vries onderuit te halen. Dat maakt Klokkenluideronline juist zo ongeloofwaardig als de pest. Ook heeft Peter R. de Vries er geen enkel belang bij als er een onschuldige vast zou komen te zitten zoals Micha Kat suggereert. Dan had hij ook geen moeite hoeven doen voor de Puttense zwagers Wilco Viets en Herman du Bois die onschuldig vast zaten voor de moord op Christel Ambrosius. Micha Kat is een roeptoeter van het ergste soort.

De website van Micha Kat is een open riool waar alle bagger voorbij komt die je liever niet wilt zien. Toch nemen wij af en toe een kijkje in het zieke brein van Micha Kat en zijn aanhangers die door middel van een paar slecht getikte artikelen proberen om menig mens onderuit te schoffelen. Zonder bewijs en dat keer op keer. In het voorjaar van 2012 is Kat geroyeerd door de Nederlandse Vereniging van Journalisten omdat hij strafrechtelijk was veroordeeld voor de doodsbedreiging van een collega journalist. Die man is dus niet serieus te nemen. Al komt hij vast nog een keer vast te zitten en hopen we dat hij door een medegedetineerde serieus genomen wordt. Als u begrijpt wat we bedoelen..

Pin It

Related Posts

9 Responses to Klokkenluideronline.net is een verzamelplaats voor gekken!!

 1. Ada says:

  HELEMAAL MEE EENS!! 😉

 2. Mieke Schepens says:

  Zou er dan eindelijk rust komen uit die hoek ? Kunnen we toch met z’n allen missen…

 3. Myra Mbye says:

  Micha is niet alleen hoor, er zijn er nog veel meer. Hier een reactie van iemand.

  krato zegt:
  7 december 2012 om 16:58.
  VERDACHTE Jasper Steringa is 100 % onschuldig zelfs nu die ZOGENAAMD heeft bekend.

  Voor wie het allemaal nog wil/moet bestuderen:

  http://www.kritischehouding.nl/2012/02/hoe-een-onschuldige-toch-schuld-bekent.html

  Nederland wordt WAKKER!
  Lees dit. Dit moet voldoende wezen.

  TIJDLIJN:
  http://www.hethaagsecomplot.nl/case/marianne-vaatstra.htm
  http://www.argusoog.org/men-zegt-dat-jasper-s-heeft-bekend/
  http://www.verontrustevaders.nl/#overzicht

  Trek uw eigen conclusies//// maar eerst alles lezen, dan pas uw oordeel graag.
  http://www.boublog.nl/22/11/2012/de-marianne-vaatstra-pr-en-het-rad-van-dna/#more-16649
  http://nieuwsbreker.wordpress.com/2012/11/19/moordzaak-vaatstra-opgelost-is-een-grote-leugen-door-justitie-en-peter-r-de-vries/comment-page-1/
  http://www.boublog.nl/10/04/2012/marianne-vaatstra-en-het-scenario-van-een-snuff-film/
  http://www.boublog.nl/20/11/2012/marianne-vaatstra-de-feiten-en-de-bewijslast/
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2012/11/19/moordenaar-marianne-vaatstra-opgepakt/#comment-38773
  http://www.klokkenluideronline.net/artikel/19822/onschuldige-man-vast-inzake-vaatstra#comment-83375

  achtergrond informatie:
  http://www.niburu.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=3681
  http://rondehuis.blogspot.nl/
  http://www.capoditutticapi007.blogspot.nl/
  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/gek_op_peter_peter_is_gek
  http://www.klokkenluideronline.net/artikel/18872/klol-kotst-op-maffiahoer-peter-r

  Interview Micha Kat met het politie team dat de moord moet oplossen. Dl 3
  Kijk vooral verder Dl 1,3 t/m 12.
  http://www.youtube.com/watch?v=zS2DQvQJ6qs Dl 2.

  A.u.b. In naam van alle kinderen (ook de uwe).
  DOORSTUREN ASTUBLIEFT!

 4. Tatjana says:

  Ach je moet maar zo denken: Je moet niet alles geloven wat op internet wordt gezegd.
  Bedenk dan daarbij, dat je ook niet alles moet geloven wat de T.V, zegt.

  Ik zou haast zeggen Follow de money en je komt dicht bij de waarheid. Lees de Bijbel en vind de waarheid

 5. Frits Vels says:

  afschieten die dombo.

 6. AntiVriesMafia says:

  heeft jasper al bekend dan? ik heb alleen Vlug horen bekennen en ik geloof geen woord van deze vrijmetselaar die de klusjesman uit de gevangenis heeft gehouden en Ernest onschuldig in de gevangenis heeft gehouden.

 7. Lexus89 says:

  @ Frits Vels, Zozo internetheld… afschieten die gozer? wie is er hier gek? Het feit dat je zoiets zegt laat wel blijken dat je niet vaak verder kijkt dan je neus lang is. Ik kan je met een gerust hart zeggen dat Micha Kat niks post zonder daar concrete bewijzen voor te hebben. We leven toch in een vrij land? Zolang dingen niet in de achtertuin van mensen gebeuren. Is het goed… want dat is de realiteit… Als je alleen al naar de geschiedenis van de zaak Vaatstra kijkt heeft justitie GIGANTISCH VEEL BLUNDERS gemaakt. En moeten we ons eens afvragen of ons justitiële apparaat nog wel functioneel en doeltreffend is.

 8. […] op zijn website Klokkenluideronline.net. Micha Kat zelf pedofiel en lid van een pedonetwerk? Klokkenluideronline.net is een verzamelplaats voor gekken!! Wim Dankbaar moet meer afstand van Micha Kat nemen! Micha Kat maakt familie van Marianne Vaatstra […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *