Herman Falkenstein gaat gewoon door met zijn terreur

by • December 7, 2012 • CoolComments (5)3900

Herman FalkensteinOver Herman Falkenstein hebben we hier al eens eerder een stukje geschreven, maar omdat meneer ook na zijn aanhouding niet stopt met zijn terreur, gaan we dat fijn nog een keer doen. Deze man zou een internetverbod moeten krijgen. Het is een fantast die in zijn eigen sprookjes en onwaarheden gelooft. Dat maakt hem levensgevaarlijk. Dit stond er vorige week op de website van Omroep Brabant:

Een 48-jarige man uit Oss is woensdagochtend opgepakt omdat hij verschillende mensen via social media heeft lastig gevallen en bedreigd. De man is opgepakt, ook zijn computer is inbeslag genomen. De man viel meerdere personen via Twitter lastig. Vanwege doodsbedreigingen is één aangifte gedaan bij de politie. De politie verwacht dat er nog meer aangiftes zullen volgen, ondertussen is duidelijk dat er mensen in Maastricht, Amsterdam en Venray zijn lastiggevallen.

We hebben hier dus te maken met een toetsenbordridder van het ergste soort die er een genoegen in schept om andermans leven te verwoesten door middel van leugens, roddels en achterklap. Op Twitter gaat hij ook na zijn aanhouding weer gewoon verder. Vooral Jacques Smits moet het ontgelden en ook onze vrienden van Moetenwenietwillen.nl zijn telkens het slachtoffer van zijn gezwam. De ene na de andere lasterlijke leugen gooit Herman Falkenstein over Jacques Smits en MWNW het internet op. Eerst deed hij dat onder de naam @MegaSuperNieuws en nu onder de naam @ditmagnietoptwi. Hij maakt alleen de domme fout om de wijkagent die hem al een waarschuwing had gegeven in zijn tweets te betrekken. Gelukkig is de wijkagent niet op zijn kokosnoot gevallen en heeft hij gekke Herman gelijk door. Daarna deed Herman zijn tweets snel verwijderen. Wij zouden Bloghopper niet zijn als we niet een bak met screenshots gemaakt zouden hebben.

Herman Falkenstein

Dit verhaal gaat nog een staartje krijgen, want meerdere slachtoffers van Herman zijn het stadium politie en aangifte allang voorbij. Die zijn hard op weg om schadevergoedingen te eisen voor de laster en smaad die Herman Falkenstein her en der op het www verspreid. Of dat Herman zal stoppen is moeilijk te zeggen, aangezien de man al volledig is doorgeslagen en de weg aardig kwijt is. Tijd voor een gedwongen opname wat ons betreft. Wij blijven Herman volgen. Gewoon omdat gekken bekijken bijna net zo leuk is als naar de dierentuin gaan. Alleen is dit een goedkopere vorm van vermaak. Binnenkort op Bloghopper! Alle geheimen van Herman Falkenstein openbaar! Fok it, want wij buigen niet voor terreur! Dat hebben we van juwelier Paul de Nijs geleerd!

Pin It

Related Posts

5 Responses to Herman Falkenstein gaat gewoon door met zijn terreur

 1. Mieke Schepens says:

  Goed van je !

 2. Wat bezielt sommige mensen toch…

 3. Tom Kruize says:

  @bloghopper, zorg svp wel voor Nederlands taalgebruik, want dit "Daarna deed Herman zijn tweets snel verwijderen" is geen Nederlands. En het volgende klinkt een beetje als een of andere totalitaire staat "Tijd voor een gedwongen opname wat ons betreft. Wij blijven Herman volgen. Gewoon omdat gekken bekijken bijna net zo leuk is als naar de dierentuin gaan. Alleen is dit een goedkopere vorm van vermaak."

 4. (Namens redactie) Gebruik je eigen naam. says:

  -edit adresgegevens- is al een tijdje bezig samen met Jacqueline Wouters uit Maarsen
  Hier staat heel artikel over deze gestoorde gekken

  (link verwijderd door redactie omdat spamhoeren dood mogen gaan)

  Ik stuur eerdaag wel wat bosniers op af als dit zo door gaat

  [noot redactie]
  Bovenstaande reactie is niet van Jacques Smits zelf. Zijn “tegenstanders” maken gebruik van deze goedkope manier om de heer Smits zwart te maken. Wij raden ze aan om daarvoor een ander podium te kiezen.

 5. Beste bloggert,

  Wil je mijn ip-adres even vergelijken met eerder vemelde “Jacques Smits”.

  C.O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *