Tiny en Lau vieren kerst 2012

by • December 7, 2012 • VideoComments (1)1845

Tiny en LauIedereen kent inmiddels Tiny en Lau wel. De Youtube helden uit Rotterdam Nootdorp zijn weer terug met een nieuwe video waarin ze de kerstvoorbereidingen voor 2012 laten zien. In de video roept Lau ‘Kijk uit dat je de bank niet verk*nkert’ naar zijn zoon Lautje, terwijl die probeert lichtjes op te hangen. Al in 2007 werden Tiny en Lau bekend door deze video en sindsdien komt er rond kerst regelmatig een video online waarin Tiny en Lau op geheel eigen wijze de kerstsfeer uitdragen.

Ook zaten Tiny en Lau ooit bij Robert Jensen op de bank tijdens zijn programma wat ervoor zorgde dat de twee nog meer bekendheid kregen. In hun eigen buurt zijn de mensen niet zo blij met Tiny en Lau. De bewoners van de Schipholstraat, Welschapstraat, Eeldestraat en Ypenburgstraat, ooit gebouwd uit puin van het bombardement, hadden schoon schip gemaakt. Van hun slechte naam kwamen ze niet af. Ook nu, na al die jaren, kijken mensen op hen neer, vinden ze. Dat nu juist de scheldende buurtbewoners Tiny en Lau bekende Nederlanders moesten worden, helpt niet. „Dat is niet echt reclame,’’ vindt ook Ger Schmidt (43). „We hebben bewoners à la Tiny en Lau, maar zeker ook een groot gedeelte dat niet zo is.’’ Tiny en Lau kunnen er niet wakker van liggen en vieren ook in 2012 gewoon Kersemus! FILMPJE:

Pin It

Related Posts

One Response to Tiny en Lau vieren kerst 2012

  1. Amar Amars says:

    nu weet ik wie waardenberg altijd na doet….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *