Familie van dader wil graf van Nathalie Weinreder vernielen

by • December 9, 2012 • CoolComments (0)2303

Nathalie WeinrederDe familie van Dennis V., de dader van de moord op Nathalie Weinreder wil haar graf vernielen. Afgelopen week zou iemand hebben gezegd dat hij het graf van het meisje zou beschadigen. Dat gebeurde tijdens het proces tegen de ex-vriend. Na afloop van de zitting liepen de gemoederen in de rechtszaal hoog op. De familie van Dennis V. zou zich kapot moeten schamen.

Nathalie was ervan overtuigd dat haar ex-vriend Dennis, die een straatverbod had, in staat was haar van het leven te beroven. En ze heeft op een heel wrange manier gelijk gekregen, maar zelfs na haar dood is ze niet veilig voor de terreur van de kant van Dennis. Nathalie en Dennis hadden een uiterst moeizame relatie. Ze vochten voortdurend. Maar sinds Nathalie in oktober de relatie verbrak, raakte haar ex helemáál de weg kwijt. „Hij had haar voortdurend nodig. Wilde geld voor drugs. En telkens weer stopte ze hem haar laatste centen toe. Ze is het slachtoffer geworden van haar goedheid.”

Volgens de ouders had de moord op hun dochter voorkomen kunnen worden. „We snappen dat de politie daarvoor een goede reden nodig heeft. Maar er waren meerdere concrete momenten waarop ze hadden kunnen ingrijpen. Hij had een straatverbod nadat hij haar had mishandeld, gooide enkele weken geleden een steen door haar ruit. En onlangs nog verstopte hij zich voor de politie in haar schuurtje.”

De ouders benadrukken dat hun dochter bovendien aangifte tegen haar ex heeft gedaan. „Maar er gebeurde vervolgens niets. Onze dochter leefde de laatste periode van haar leven in doodsangst. Had zelfs een levensechte pop op de bank in haar woonkamer gezet om zo de indruk te wekken dat ze niet alleen thuis was. Uitgerekend de laatste weken begon ze weer wat vrijer te leven. Ze had een verhelderend gesprek met Dennis gehad en dacht dat daarmee de kou uit de lucht was. Het plakplastic op haar voordeur om inkijken te voorkomen, had ze weer verwijderd. En juist toen sloeg Dennis toe…”

Op enkele tientallen meters van Weinreder ligt een familielid van de moordverdachte begraven. Het graf van Nathalie zal nu bewaakt worden.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *