Joran probeerde rechters om te kopen

by • December 10, 2012 • CoolComments (1)1918

We hebben al een tijdje niets van dat galbakje van der Sloot gehoord. Maar nu is er weer nieuws naar buiten gekomen. De zieke annex criminele Joran van der Sloot probeerde in zijn nieuwe thuisland Peru rechters om te kopen. Joran probeerde dat niet direct, maar via zijn advocaat. Hij lapte daar een slordige 75.000 dollar voor.

In ruil voor die 75 ruggen zou hij een lagere straf krijgen. Maar dat lukte niet. De rechters veroordeelde hem tot een verblijf met een duur van 28 jaar in het cachot. Die straf kreeg hij vanwege de moord op de Peruaanse Stephany Flores. Van der Sloot heeft zichzelf met deze omkoop poging flink in zijn vingers gesneden. Zijn toenmalige advocaat, Jiménez Navarro, beloofde voorafgaand aan de rechtszaak dat Joran maar vijf jaar zou krijgen als hij de moord zou bekennen en 75.000 dollar betaalde. Hij bedacht zich geen moment en waagde de gok door de 75 ruggen over te maken naar Jiménez, omdat hij veel vertrouwen had in de advocaat. Maar niets is minder waar. De raadsman stak het geld in zijn eigen zakken en ging ermee vandoor.

Pin It

Related Posts

One Response to Joran probeerde rechters om te kopen

  1. het zal altijd een rat blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *