Koken met Seks

by • December 10, 2012 • CoolComments (0)1724


Kookprogramma’s zijn uit. Over finito and done met alle chef-koks en master-koks die ons aan de buis gekluisterd hielden met hun verfijnde kookkunst. Na het succes van TV-koks Jamie Oliver en Gordon Ramsey nam Nederland dit concept over. We werden getrakteerd op een overkill aan kookprogramma’s en dit jarenlang. En nu is de koek op.

We zijn finaal uitgekeken op de Robert Kranenborgs en Herman den Blijkers van de lage landen. We hebben geen zin meer om wekenlang de deelnemers te volgen die strijden om de titel Topchef. We hebben zo vaak gezien hoe het darmkanaal uit een langoustine wordt getrokken dat we het inmiddels kunnen dromen.

Overkill doet geen enkel onderwerp goed. Behalve als het op seks aankomt! Daar is overkill nog nooit een probleem geweest. Seks blijft een HOT-item.
Neem de vrouwelijke kok Nigella Lawson, die weet hoe je koken combineert met seks. Iedere man is bereid om urenlang  naar haar te kijken. Ondertussen leert je vrouw ook nog eens wat echt lekker koken is. Geen culinaire liflafjes maar stevige kost die bol staat van de calorieën. Met de Kerst in zicht een bijkomstig voordeel.

Zij doet niets met darmkanalen maar laat je hart sneller kloppen als ze haar vingers in de chocoladesaus doopt, haar ogen half sluit en iedere vinger in slow-motion zacht kreunend aflikt. Bij deze rondborstige schone loopt het water je in de mond en niet alleen omdat ze verliefd is op eten en dol op koken maar meer nog omdat voedsel bereiden bij haar gelijk staat aan seksueel genot. En natuurlijk omdat haar Cup E prominent boven de pannen uitsteekt.

Enjoy your meal!

 

 

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *