Man (21) verrot geslagen in discotheek

by • December 10, 2012 • CoolComments (1)1895

DiscotheekEn ja hoor. We zijn amper een dag uit gestilletocht vanwege de Almeerse grensrechter en het volgende gevalletje zinloos geweld staat weer op de stoep. Dit keer uit het oh zo gezellige multicultizijstad van Rotterdam: Spijkenisse. Daar werd doodleuk een 21-jarige man verrot geslagen in discotheek Y-land. Volkomen normaal! Hoewel dit slachtoffer het wel heeft overleefd, maakt dat het niet minder gruwelijk. Gelukkig konden de lutsers die het op hun geweten hebben snel worden opgepakt dankzij CCTV-beelden. Het is op zich al beschamend als je jezelf anno 2012 nog in een discotheek begeeft, maar dat is nog geen reden om iemand het ziekenhuis in te slaan.

De man is aardig toegetakeld. Zo heeft hij een dubbel gebroken neus, breuk in zijn voorhoofd, meerdere breuken in zijn kaak en meerdere breuken in zijn oogkas. Erg jammer weer. De daders zitten vooralsnog vast, maar die zullen wel eerder op straat komen dan het slachtoffer die na tig operaties weer moet leren eten, drinken en ademen.

Pin It

Related Posts

One Response to Man (21) verrot geslagen in discotheek

  1. […] verrot slaan van Brian (21) in discotheek Y-land in het gezellige Spijkenisse goed onder woorden te brengen. Hoewel uitgaan in Spijkenisse een vorm van automutilatie is. Maar we vergeven het de beste Brian […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *