Mislukte overval in cafetaria in Zwijndrecht

by • December 10, 2012 • CoolComments (0)1821

overvalIn het Zuid-Hollandse Zwijndrecht heeft er bij een cafetaria een (mislukte) overval plaatsgevonden. De criminelen sloegen zaterdagavond omstreeks 21:30 uur toe. De criminelen betraden rond dat tijdstip de Verhage aan de Kort Ambachtlaan. Onder bedreiging van een vuurwapen eisten ze geld uit de kassa. Ook eisten ze dat de drie personeelsleden die op dat moment aanwezig waren de kluis zouden openen. De overvallers hadden toen pech, want de kluis kent een vertraging van 15 minuten. Dus ze besloten het hazenpad te kiezen. De personeelsleden raakten niet gewond, maar zijn wel enorm geschrokken.

De drie daders hadden een (hoe kan het ook anders) donkere huidskleur en droegen shawls voor hun mond. Eén van hen droeg een groene jas. De tweede overvaller droeg een zwarte jas en een zwarte pet. Van de derde overvaller is de kleding niet bekend. Mogelijk zijn zij gevlucht in een blauwgrijze Opel Vectra richting de A16. Als iemand iets heeft gezien, dan kan diegene contact opnemen met politie Zuid-Holland-Zuid via telefoonnummer 0900-8844.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *