Straatracer dolt met drie politiewagens

by • December 10, 2012 • Video, WTF?!?Comments (2)1812

StraatracerDe bestuurder van deze getunede straatracer is waarschijnlijk niet helemaal goed in zijn schedelpannetje, maar dat levert wel mooie beelden op. Tenslotte zou de wereld knap saai zijn zonder gekken. Meneer wordt namelijk achtervolgt door drie politiewagens en op het moment dat ze hem klemrijden botst één van de politiewagens tegen zijn achterkant waardoor meneer zijn spoiler breekt. Het lijkt erop dat het de man vanaf dat moment allemaal niks meer kan schelen en hij begint dan ook te dollen met de agenten. FILMPJE:

Pin It

Related Posts

2 Responses to Straatracer dolt met drie politiewagens

  1. Enige lef kan je hem niet ontzeggen, de Maleisische politie/justitie staat nu niet direkt bekent om haar vriendelijkheid en vergevingsgezindheid….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *