Badr Hari viert feestdagen in de bak

by • December 11, 2012 • CoolComments (0)1873

Badr HariZo hee! Dat is kut zeg. Nou ja, voor Badr Hari en zijn seksspeeltje Estelle. De kickbokser zit tijdens de Kerst aan het wittebrood en een glaasje water in zijn gezellige cel. De rechter ownde hem door het verzoek van zijn raadsvrouwtje om hem voorlopig vrij te laten af te keuren. De advocate, Bénédicte Ficq, vroeg eerder vanmiddag of Hari onder strengere voorwaarden naar huis mocht. Hij zou dan alleen langs vooraf afgesproken adressen mogen bezoeken. Hij zou wel naar het buitenland moeten kunnen reizen voor contractbesprekingen en wedstrijden.

Maar helaasch voor Hari. De rechter ging mee in de bezwaren van het OM, die op haar beurt de voorgestelde voorwaarden veel te lastig vindt. Ook zijn er volgens het OM niet alle getuigen gehoord. Tevens zouden verschillende getuigen een angst hebben voor de agressieve kickbokser. Badr heeft zichzelf flink in de nesten weten te werken door een aantal mensen te mishandelen tijdens het dancefestijn Sensation op 8 april. Hij werd begin november onder strenge voorwaarden vrijgelaten. Zo mocht hij geen enkele horecagelegenheid bezoeken en geen getuigen spreken. Badr had blijkbaar schijt aan de voorwaarden en overtrad ze waardoor hij enkele dagen opnieuw in het cachot verdween. Ach don´t Badr! Fijne feestdagen Hari!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *