Richard Nieuwenhuizen – Gratis bloemen ophalen bij Buitenboys op veld 1

by • December 11, 2012 • CoolComments (14)5804

Buitenboys
Na de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen zijn er nog steeds jongens die het grappig vinden om zulke tweets te versturen. Dit soort sukkels moeten in het openbaar door de straat worden getrokken…. Pek en veren of in zo’n houten geval zodat we ze lekker kunnen bekogelen met tomaten, eieren etc etc …. Kansloos volk! Meneer @DentaJunior_ denkt namelijk dat hij heel grappig is. Link 1 en link 2.

Pin It

Related Posts

14 Responses to Richard Nieuwenhuizen – Gratis bloemen ophalen bij Buitenboys op veld 1

 1. Mieke Schepens says:

  Wat een idioot ! (sorry, voor dit woord)

 2. jeffrey says:

  ik hoop voor hem dat ik hem niet tegen kom

 3. Remco Potter says:

  een doodschop geven. triest triest

 4. shey says:

  @ jeffrey

  en dan wat?wat als je hem tegen komt, wat kan je doen? dit soort stoer gepraat achter de computer kan iedereen. maar mensen zo als jij die in het echte leven niets durven te doen.

  en ja deze jongen heeft een dit getweet, jullie zijn toch zo graag voor de vrijheid van meningsuiting ? of niet soms? respectloos of niet als het slachtoffer een buitenlander was geweest had niets gehoord 😉

 5. Remco Potter says:

  @Shey. Jij kan ook een doodschop krijgen, gebruik je verstand idioot.

 6. Remco Potter says:

  sorry, Jacq, randdebiel die Shey.

 7. Ireen says:

  @shey dat is echt bullsht, het zou echt niet genegeerd worden als het slachtoffer een buitenlander was. Ik zelf ben ook een buitenlander en ben het echt zat om dat soort dingen te horen. Natuurlijk zijn er nog altijd racisten, dat is overal en zal waarschijnlijk altijd zo zijn.. Maar als dit bij een buitenlander was gebeurd weet ik vrijwel zeker dat dat ook in het nieuws was gekomen en mensen ook zo ontzet zouden reageren..!

 8. zijn altijd die zwarte weer! opsluiten die lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *