Feel Good Event 12-12-12 groot succes

by • December 12, 2012 • CoolComments (2)1847

Feel good eventHet is een bijzondere dag vandaag. Het is vandaag 12 december 2012. Een datum die voorlopig niet meer voorkomt. Ook zullen er een hoop gelukkige paren vandaag in het huwelijksbootje stappen of zijn gestapt, maar het is vandaag ook de dag van HET wereldwijde Feel Good Event van het jaar.

Vandaag om 12.12 uur, voor het vierde jaar op rij,  waren er vele mensen die een onbekende een presentje hebben gegeven. Gewoon om de wereld weer wat mooier te maken. Er is immers al zoveel narigheid in de wereld, dus waarom zouden we niet een steentje bijdragen om een glimlach bij de ander op het gezicht te brengen. De dag is nog niet eens om en het is nu al een groot succes! Op Facebook vliegen de reacties en foto’s binnen. Wat heerlijk om te zien dat er zoveel mensen meedoen. De ontvangers van de presentjes reageren verschillend. Waar de één weigert omdat hij bang is om ergens aan vast te zitten, neemt de ander het met tranen in z´n ogen in ontvangst. Ook op twitter hebben wij al aardig wat reacties voorbij zien schuiven van gulle gevers en verraste ontvangers.

Er is van alles cadeau gedaan. Van kaarsenhouders, tot sneeuwengels. Van gedichten tot schilderijtjes. Van complimentjes tot workshops.  Geweldig om te zien en te lezen dat het Feel Good Event dit jaar ook weer een groot succes is.

Ben jij één van de vele verraste ontvangers? Dan kun je, als je het leuk vindt,  hier een reactie achterlaten. Ben jij één van de gulle gevers en wil jij ook je ervaring delen met de rest van de wereld? Dan mag en kan dat natuurlijk ook hier!

Happy 12-12 allemaal!

Pin It

Related Posts

2 Responses to Feel Good Event 12-12-12 groot succes

  1. Mieke Schepens says:

    GEWELDIG !!

  2. […] bloghopper ook een warm hart toe aan de goede doelen. Zo kon je eerder deze maand lezen dat de 12-12-12-actie een groot succes was en stonden wij even stil bij de arme kindertjes in Afrika in ons eigen land. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *