Meneer gaat los tegen oom agent

by • December 12, 2012 • VideoComments (0)1752

AgentDe politie.. Irritanter volk bestaat er niet. Ze willen autoriteit uitstralen maar verwarren dat al snel met arrogantie. Ze zeuren over autogordels, niet handsfree bellen en halen met hun boetes voor minimale overtredingen bij menig burger het bloed onder de nagels vandaan. Steve McClain is het zat. Steve is zo iemand die maatregelen neemt als hij de politie zelf overtredingen ziet plegen. Steve speelt graag voor politie om zo politie-agenten te kunnen wijzen op hun fouten en gebreken. Zo reed hij een agent klem die zijn gordel niet om had en met een hond in de auto onnodige risico’s nam. Steve McClain is een held. Steve haalde daarmee ook gelijk de wereldpers. Een dikke “fuck you police” naar de mensen toe zeg maar: FILMPJE:

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *