[ACTIE!] Steun Paul en doneer

by • December 14, 2012 • CoolComments (1)1903

Steun @mediamix_weblogHet kan je vast niet zijn ontgaan. De blogger Paul Geertsma is veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 8.000 euro aan de vieze kleuterneuker Sytze van der Velde. Je weet wel… die gore mediageile pedofiel. Aangezien hij door de Staat al wordt uitgekotst en nergens terecht kan, probeert hij het steeds over een andere boeg te gooien. Paul was behoorlijk over de zeik nadat Sytze naar een misbruikslachtoffer had getwitterd dat ze zich beter op kon hangen. De blogger reageerde op Sytze met de mededeling dat de pedofiel de brandstapel op moet en dat er op de bodem van het kanaal nog wel ruimte is. Een geheel logische reactie van een gezond persoon als Paul. Het valt onder de vrijheid van meningsuiting, nietwaar?

De kleuterneuker dacht er anders over en deed aangifte. Met als resultaat dat Paul veroordeeld werd tot het betalen van een boete van 700 euro, waarvan de helft voorwaardelijk. De kous is dus af. Nou… het ligt toch net iets anders. De smeerpijp rook geld en spande met de uitspraak in zijn hand een civiele procedure aan tegen Paul. De mededelingen die blogger deed aan het adres van Sytze zou smaad en laster zijn. WTF? Hypocriete lul. Vul de naam Sytze van der V in en je ziet dat hijzelf ook alles behalve zuiver is. Helaas heeft de pedofiel veel ervaring met dit soort zaken, want in het verleden moest zijn buurman een schadevergoeding ophoesten.

En helaas is het hem dit keer weer gelukt. Paul moet maar liefst ACHTDUIZEND euro overmaken aan Sytze. Omdat zijn naam en goede eer is aangetast. Yeah right… Alsof zo’n gore kleuterneuker überhaupt een goede naam heeft. Maar dat is nog niet alles: De blogger heeft ook nog eens een mediacensuur opgelegd gekregen. Dat wil zeggen dat Paul zich in de media niet meer uit mag laten over Sytze. Gelukkig zijn er tientallen mensen bereid om Paul te steunen. En terecht! Zo ook onze vrienden van Moetenwenietwillen.nl. Er is zelfs een heus Facebookpagina geopend waar je je steun kan uitlaten. Je kan zelfs je steun betuigen door een Twibbon te gebruiken, of andere avatar-achtige meuk.

Wil je ook een financiële bijdrage leveren? Dat kan via PayPal of creditcard. Voor meer informatie daarover verwijs ik je graag naar onze collega’s. Laat de vrijheid van meningsuiting niet kapot gaan en doneer. Maar op de eerste plaats: Steun Paul en geef!

Pin It

Related Posts

One Response to [ACTIE!] Steun Paul en doneer

  1. Marcel Oraal says:

    Dus als ik het goed begrijp is bovenstaand artikel nu dus ook 8000 euro waard voor Sytze? Ik zou die veroordeling wel eens willen lezen want hier steekt natuurlijk meer achter. Als je zegt dat een pedofiel een pedofiel is terwijl hij een veroordeeld pedofiel is hoef je geen rechten gestudeerd te hebben om te concluderen dat dit niet juridisch te vervolgen is mbt smaad en laster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *