Bultrug Johannes Nieuws – Arjen V. wil burgemeester Francine Giskens dood zien

by • December 16, 2012 • CoolComments (1)1665

Bultrug JohannesArjen V. (Twitternaam: @dok63) is boos. Heel erg boos. En als je boos bent roep je op het www wel eens iets waarvan je later spijt krijgt. Weten wij hier bij Bloghopper alles van. Arjen is echter boos omdat we met zijn allen niet in staat zijn geweest om iets voor een bultrug te doen.¬† Een bultrug die blijkbaar dood wilde. Dood omdat het gewoon een kutwereld is.¬† Arjen V. was echter van mening dat er best wel wat smerissen mochten sneuvelen als het ging om het redden van Johannes de bultrug. Burgemeester Francine Giskens van texel kon ook wel een spuitje krijgen volgens Arjen. Zo’n op een zandplaat gezommen bultrug maakt wat los bij de mensen blijkbaar. Het is alleen zo jammer voor al die mensen die dreigementen uiten, dat ook oom agent een internetverbinding heeft.¬†Ecomare doet bij de politie aangifte van bedreiging via twitter, de politie zelf houdt nauwlettend in de gaten wat er over burgemeester Francine Giskens wordt gezegd op social media. Doe de groetjes aan Bubba in de cel Arjen! Don’t drop the soap!

Pin It

Related Posts

One Response to Bultrug Johannes Nieuws – Arjen V. wil burgemeester Francine Giskens dood zien

  1. […] te komen rellen worden op deze wijze verspreidt. Via de microblog dienst worden ook steeds vaker bedreigingen geuit. Net als in de gewone maatschappij overheerst het groepsgevoel in de timeline. De meeste […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *