Zanger Rinus en Deborah vanaf volgende week te zien in realityserie

by • December 16, 2012 • CoolComments (1)1575

Zanger RinusZanger Rinus en Deborah krijgen zijn hun eigen realitysoap zonder dat er eerst even aan de mensen is gevraagd of ze dat wel willen zien. Het stel geeft elke zondag een kijkje in hun leven in de “Real Life4You Soap” van het RTL-programma Life4You. In de eerste aflevering van de reallifesoap zal te zien zijn hoe Rinus en Deborah zich voorbereiden op de feestdagen.

Iedereen ken zanger Rinus wel van zijn grote hits “Met Romana op de scooter” en “Heb jij mijn piek gezien“. In 2009 bracht Rinus het nummer Hey Marlous uit, een bewerking van het nummer Schöne Maid, hast Du heut’ für mich Zeit van de Duitse zanger Tony Marshall uit 1972. Hey Marlous gaat over zangeres Marlous Oosting. Onder het grote publiek kreeg hij bekendheid met het nummer doordat De Wereld Draait Door er in een uitzending aandacht aan besteedde in de rubriek ‘De tv draait door’. Nu komt Rinus dus terug op de televee. Wij vragen ons echter oprecht af of er iemand is die echt naar zanger Rinus wil kijken. Het blijft toch een beetje kneuzen televisie.

Pin It

Related Posts

One Response to Zanger Rinus en Deborah vanaf volgende week te zien in realityserie

  1. Speur Hond says:

    ja, ik wil rinus best zien in een realtyserie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *