42-jarige man uit Zevenaar filmde seks met 15-jarige stiefdochter

by • December 18, 2012 • CoolComments (9)3472

Een 42-jarige man uit Zevenaar die filmde hoe hij seks had met zijn 15-jarige stiefdochter hoeft niet de cel in. De rechtbank. Overigens was de rechter in meer opzichten bijzonder mild. Een celstraf zou hem zijn baan kosten en daarmee leiden tot ontwrichting van het gezin waar het meisje nog altijd woont.

“De verdachte verdient straf, maar behandeling is het belangrijkst”, stelt de rechtbank in het vonnis. Dafuq. Volgens ons zou de behandeling en therapie voor het slachtoffer voorop moeten staan. Daders van misbruik verdienen straf. De hier opgevoerde reden dat een straf zou leiden tot ontwrichting van het gezin slaat helemaal nergens op. Een gezin is al ontwricht als een stiefvader zich vergrijpt aan zijn 15-jarige stiefdochter.

De man had in 2010 meerdere keren seks met zijn destijds 15-jarige stiefdochter en maakte daar stiekem opnames van. Justitie had vier maanden cel geëist en een voorwaardelijke straf van acht maanden. De rechtbank vond behandeling echter belangrijker. De man zit daarnaast met zijn vrouw in relatietherapie, waarin later ook het slachtoffer en zijn dochter worden betrokken. De man lijdt bovendien aan de ontwikkelingsstoornis PDD-NOS, waardoor hij zich moeilijk in anderen kan inleven. Toch kon hij volgens de rechtbank weten dat hij verkeerd bezig was.

De rechtbank rekent het hem ernstig aan dat de ontucht in huiselijke kring werd gepleegd, terwijl het meisje daar op veiligheid had moeten kunnen rekenen. Omdat het slachtoffer niet gebaat is bij ontwrichting van het gezin, wordt echter geen celstraf, maar een werkstraf van 240 uur opgelegd.

Kindermisbruikers in Nederland mogen dus best kinderen binnen hun eigen gezin voor het leven beschadigen. Dat weegt minder zwaar, want straf kan er dan niet gegeven worden. We willen tenslotte met zijn allen niet dat het gezin van een pedofiel “ontwricht raakt”. Kinderen moet je dan ook lekker bij meneer de misbruiker laten wonen. Want stel je voor dat het slecht gaat met de pedofiel en het misbruikte kind als je ze bij elkaar weg haalt. Man man man.. Wat een krom land is dit soms.

Update: Mocht u van mening zijn dat misbruikers harder gestraft dienen te worden, mail dan even naar het Ministerie van Justitie: mvj@minvenj.nl
Update 2: Hier de link naar het vonnis!

Pin It

Related Posts

9 Responses to 42-jarige man uit Zevenaar filmde seks met 15-jarige stiefdochter

 1. Windhoos.com says:

  Ah dus in URK en dat soort dorpjes gaan ze nu massaal nog meer aan inteelt doen, manmanman dit land gaat met de dag verder naar de klote!

 2. Angie says:

  Sjonge wat is Nederland toch een verrot land. Ontwricht gezin nou ja, dat is het toch al? Ik zou als moeder al niets meer van die vent willen weten. Zijn klote afhakken is misschien nog de beste behandeling.

 3. geen woorden voor.. TE belachelijk…
  dit geloof ik gewoon niet. het kan toch niet echt zo zijn dat ze hier serieus zo mee omgaan en zo debiel/kortzichtig/(#&$&#( zijn! echt… speechless

 4. Amar Amars says:

  no comment…

 5. Umut Gurz says:

  Niet respect voor kinderen

 6. FeeX says:

  240 uur werkstraf..
  Oftewel 6 weken aan werkuren niet beschikbaar voor een niet criminele werkzoeker.

 7. Ik weet het, het is een foute gedachte maar…
  Dubbelloops anaal inbrengen en trekker overhalen lijkt mij best een snelle en doeltreffende methode van therapie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *