Jan Holtrop dood gevonden

by • December 18, 2012 • CoolComments (0)1774

Jan HoltropHet lichaam van de al sinds begin september vermiste Jan Holtrop (51) uit het Drentse Hijken is gistermiddag gevonden in een natuurgebied tussen Smilde en Oranje.

Tientallen inwoners van Hijken hebben de afgelopen maanden meegezocht naar de vermiste man, maar de zoekacties bleven lange tijd zonder resultaat. Gisteren troffen vogelspotters het stoffelijk overschot bij toeval aan. Zij belden meteen de politie. De recherche heeft uitgebreid onderzoek op het lichaam en de vindplaats gedaan, maar er werden geen sporen van geweld aangetroffen. ,,We sluiten een misdrijf daarom uit”, aldus een politiezegsman. De familie van Holtrop is geïnformeerd.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *