Kerst Mist Seks!

by • December 18, 2012 • CoolComments (2)4243

seks

Rondom de kerst doen mensen minder aan seks. Echt waar! Dat is onderzocht dus bewezen.
Het zou de meest romantische tijd van het jaar moeten zijn maar dat is het dus niet. We krijgen moordneigingen van het gekweel van Mariah Carey en willen bakstenen gooien door het glazen huis. En bij de zoveelste kerstfilm verzin jij ondertussen je eigen horror-versie waarin een bloederige Kerstman arme kinderen de stuipen op het lijf jaagt.

Er is geen tijd voor seks want iedereen heeft het veel te druk. Het begint bij het bezoek aan het tuincentrum, geen doorkomen aan. Iedereen die daar loopt is niet met seks bezig, dat moge duidelijk zijn. Behalve misschien de dame die uitgebreid iedere piek betast, maar dit terzijde. Als de boom eenmaal staat, de ballen hangen en zelfs het rendier buiten is verlicht, dan pas begint de echte drukte.

Er moeten menu’s worden opgesteld, boodschappenlijstjes gemaakt, kerstkaarten verstuurd, cadeautjes worden uitgezocht en nieuwe kerstoutfits gekocht. Op het werk is het razend druk en je ontkomt niet aan die eeuwige vervelende kerstborrel met aangeschoten collega’s. Het is rennen, hollen en vliegen. ’s Avonds rol je van vermoeidheid je bed in en nee aan seks kom je niet toe.

Pal voor kerst loop je met het zweet op het voorhoofd door een overvolle supermarkt heen want iedereen gaat op het laatste moment. Dat is onderzocht dus bewezen. En altijd, maar dan ook altijd is die klote whiskey- cocktailsaus op. Dat hoeft niet onderzocht te worden dat is een feit. Als de boodschappen binnen zijn begint het gezeik over de tafelschikking. Want tante Mien kan niet naast ome Joop want als die teveel op heeft gaat ie zingen en slaat Mien hem de hersenen in.

Alsof die ruzies te voorkomen zijn met kerst want mensen maken de meeste ruzies met de feestdagen. Jawel, onderzocht dus bewezen. De ganse familie bovenop elkaars lip, de drank vloeit rijkelijk en er is geen zak op TV, logisch dat mensen elkaar in de haren vliegen. En jij kunt ondertussen in je nieuwe kerstoutfit die helemaal niet comfortabel zit, het slagveld in de keuken gaan opruimen. De sluimerende zin in seks die bij het ontwaken nog aanwezig was, is na zo’n dag wel over. De dag daarna ben je verplicht om vroeg aanwezig te zijn bij je schoonfamilie om gezellig te gourmetten. En ook daar zijn ome Joop en tante Mien aanwezig, ze heten alleen anders.

Waarom doen mensen dit zichzelf aan? Waarom voelen mensen zich hiertoe verplicht? Zeg nou zelf, zou je niet veel liever met kerst samen met je geliefde naakt op een berenvel willen liggen? Heerlijk warm, pal voor de open haard? Alleen jullie met z’n tweeën? Een zacht muziekje op de achtergrond zolang het maar geen kerstliedje is? Glaasje wijn erbij en de hele wereld buiten sluiten? Urenlang vrijen? Natuurlijk zou je dit veel liever doen! Het is namelijk onderzocht en dan is het dus bewezen. Kerst is geen bal aan. Koop een berenvel en van mijn part een open haard en bel je hele gekke familie maar gauw af!

 

Pin It

Related Posts

2 Responses to Kerst Mist Seks!

  1. Mieke Schepens says:

    Kerst met z’n tweetjes vieren levert nog iets op wellicht !

  2. […] je kan de hele nacht op de radio naar Kerstliedjes luisteren. Of je kan iets anders […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *