It’s gonna be a green Christmas

by • December 19, 2012 • CoolComments (0)1682

green ChristmasAl die witte kerst-o-fielen kunnen hun elpee met Bing Crosby – White Christmas beter in de stoffige kast laten, want dergelijke sneeuwfetisjisten zullen met de kerst behoorlijk teleurgesteld worden, maar komend weekend kunnen ze misschien wel tot hun rukken komen, want dan kan er op verschillende plekken in Pays-Bas een beetje sneeuw vallen. JIPPIEEEE! Maar daarna komt hete lucht het land binnen waardoor een witte kerst uitgesloten lijkt. Tenminste, als we Weerplaza.nl mogen geloven.

Komend weekend zal er een heuse oorlog plaatsvinden tussen winterlucht en dooi, waardoor er dan dus wat sneeuw kan vallen. Daarna lijkt de dooi te overwinnen waardoor een witte kerst nagenoeg uitgesloten lijkt. Ja LIJKT! Want als je zegt dat niets zo veranderlijk is als het weer, dan kun je misschien een dik punt hebben, want volgens weerplaza zijn er ook zogenoemde modellen die zeggen dat de oorlog ook tijdens de kerst nog door kan gaan. In dat geval zullen de witte kerst-o-fielen opgelucht ademhalen. Dus er is nog een kleine kans dat je op je sleetje naar je verplichte kerstdiner kan glijden. Wil je perse een witte kerst? Verdwijn dan naar de Alpen of doe een dagje Snowworld in Zoetermeer. Anders: It’s gonna be a green Christmas. Fijne kerst.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *