Jeffrey Arenz doet een Pinokkio

by • December 19, 2012 • CoolComments (1)1794

PinokkioVorige week kwam Jeffrey Arenz veelvuldig in het nieuws nadat een 15-jarig meisje zichzelf van het leven beroofde door voor de trein te springen. Jeffrey stuurde een brief naar Premier Rutte. Die Jeffrey doet hoogstwaarschijnlijk een Pinokkio, want hij blijkt namelijk niet vies te zijn van het fenomeen dat liegen heet. Hij hing hele verhalen op dat hij gruwelijk gepest zou zijn op zijn middelbare school Symbion in het Gelderse Didam. Tevens verzon hij ter plekke ook het verhaal dat de ING een belangrijke sponsor is van zijn initiatief dat Skizzle heet.

Niet slim van die Jeffrey. Zeker niet als hij vroeger toch gepest is, want nu wordt hij niet meer serieus genomen. Zelfs op de weblog Skizzle-TheTruth waarschuwen mensen voor zijn praktijken en vermeende liegebeestverhaaltjes.

De beste Arenz wist met zijn sprookjesverhalen de nietsvermoedende televeekijkers in het hart te raken. Dat gebeurde op de dag dat de 15-jarige Fleur Bloemen uit Staphorst vermoedelijk als gevolg van pesterijen zichzelf voor de trein had gegooid. Daarna werd hij uitgenodigd om bij P&W (fragment hierrrrr) en BNN-radio te komen liegebeesten. Het is zonde dat Jeffrey Arenz zijn verhalen niet laat kloppen, want nu wordt zijn ‘goede’ initiatief keihard de grond in geboord, want wie gelooft hem nu nog? Mijn oma zei altijd: Al is de leugen nog zo snel. De waarheid achterhaalt hem wel. Dat is nu dus ook het geval bij Jeffrey.

Pin It

Related Posts

One Response to Jeffrey Arenz doet een Pinokkio

  1. Geert König says:

    Heeft hij Rutte toch mooi genaaid, en die heeft toch een enorme Pinokkio…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *