Aandachtshoer Paul de Leeuw twittert weer

by • December 20, 2012 • CoolComments (0)1822

paul de leeuwNadat hij met veel bombarie de wereld van social media vaarwel zei, is Paul de Leeuw terug op Twitter. Eerst deed de VARA-presentator nog huilie huilie omdat er zoveel negatieve mensen op twitter zaten, maar inmiddels is Paul de Leeuw terug op Twitter. “Dat weten heel weinig mensen. Ik ben vooral begonnen voor België, waar ik Manneke Paul maak”, vertelt hij aan Zappen.blog.nl. “We moesten een community maken, omdat niet veel mensen mij kenden in Vlaanderen. Toen heb ik facebook en twitter opgezet.” Dat zijn de woorden van Paul de Leeuw, maar wij dachten altijd dat Twitter en Facebook door heel andere mensen opgezet waren. Facebook door Mark Zuckerberg en Twitter door Noah Glass en Jack Dorsey. Als Paul aandachtshoer de Leeuw echter stelt dat hij het was, dan nemen we dat maar voor waar aan. *kuch

Zoals het een goede aandachtshoer betaamd is Paul de Leeuw dus terug. Of de mensen in Vlaanderen echt zitten te wachten op iemand als Paul de Leeuw heeft niemand gevraagd. Wij denken van niet. Paul had eerder 300.000 volgers op twitter. Hij kreeg toen veelvuldig verwensingen naar zijn hoofd en besloot te stoppen. Paul de Leeuw kan namelijk niet zo goed tegen kritiek. Als een programma van hem flopt en dat doen er tegenwoordig veel, dan mag je daar niks van zeggen, want Paul de Leeuw zijn ego zit al vol deuken. Wij hebben nu al medelijden met de Vlamingen.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *