Afrojack maakt remix voor Keane

by • December 20, 2012 • MuziekComments (0)1528

afrojackAfrojack kan opnieuw een grote naam aan zijn indrukwekkende lijst van samenwerkingen toevoegen. De toonaangevende Nederlandse DJ en producer werd door de wereldbekende band Keane gevraagd om een remix te maken van “Sovereign Light Cafe”, de single van nummer een hit album “Strangeland”.

Keane was niet de enige die dit jaar bij Afrojack aanklopte met het verzoek voor een remix. De 25-jarige DJ paste alleen al in 2012 zijn herkenbare stijl toe op singles van Enrique Iglesias, Will.i.am en Pitbull, voor wie hij ook een groot deel van diens nieuwe album produceerde. Al eerder kreeg hij het eervolle verzoek van Michael Jackson’s familie om een remix te maken van mega hit “Bad”.

“Sovereign Light Cafe (Afrojack remix)” verschijnt net op tijd voor Afrojack’s laatste tour van 2012 door Noord Amerika. Afrojack zal 2012 afsluiten in New York, waar hij tijdens een eigen uitverkochte show met ruim tienduizend fans de jaarwisseling zal vieren.

De remix van Keane’s “Sovereign Light Cafe” is vanaf 24 december 2012 wereldwijd verkrijgbaar en zal verschijnen op Afrojack´s eigen platenlabel Wall Recordings. Een preview van “Sovereign Light Cafe (Afrojack remix)” is al te beluisteren via YouTube.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *