Jamie, het broertje van Ben Saunders, weer achter de tralies

by • December 20, 2012 • CoolComments (0)1572

Jamie SaundersJamie Saunders, het broertje van Dean en Ben Saunders, is woensdag gearresteerd omdat hij zich niet aan de regels van zijn voorlopige schorsing heeft gehouden. Jamie, die sinds maart verdacht wordt van mishandeling, zou zich niet aan de regels van zijn voorlopige schorsing hebben gehouden. Wat het broertje van Dean en Ben Saunders precies misdaan heeft, is nog onduidelijk.

Hij moet in januari voorkomen. Jamie ging afgelopen februari ook al achter de tralies vanwege een uit de hand gelopen ruzie met stadstoezicht. Een maand later werd hij opgepakt wegens mishandeling. Jamie, die toen een nacht in de cel heeft moeten doorbrengen, heeft zich nooit uitgelaten over de zaak.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *