Preppers.nl doet huilie huilie

by • December 21, 2012 • CoolComments (18)3992

Prepppers.nl Ik flikkerde vanmorgen toch van mijn stoel zeg. Mijn artikel die ik gisteren op de interwebz heb gegooid, heeft veel stof doen opwaaien. Ik tikte hier een artikel over een religekkie die dik 13.000 euro over de balk heeft gesmeten voor een lullig bootje. Dat is tegen het zere been van de abnormalen op het forum van Preppers.nl. I don’t give a schijt. Een Lid van Preppers.nl doet huilie huilie. Het forumlid die de naam Amazing Dree draagt vindt dat ik een kwal ben. Dat mag in een vrij land als Nederland.

Nou, beste Dreetje. Ik vind het heel lief dat je dat over mij zegt. Je hebt best wel een lekker guitig bekkie hoor. Niets mis mee, maar als je zo over me denkt… stuur dan een mail. Of zit je stiekem bij die religek aan boord? Ennieweetjes: Ik kan er wel om lachen hoe ik met behulp van één lullig artikeltje een compleet forum op tilt kan zetten. Tevens vindt datzelfde Dreetje dat ik op een onbewoond eiland gedropt moet worden. Graag hoor. Lekker rustig. Ik crepeer liever op dat onbewoond eilandje dan dat ik net als jullie dwazen als een stel randdebielen lig te sidderen van angst omdat de wereld zou vergaan.

Nou beste Preppers-leden. De wereld bestaat nog. Zijn jullie nu teleurgesteld? Ik schrijf artikelen over allerlei onderwerpen en zo dus ook over dat geouwehoer dat de wereld zou vergaan en al die rariteiten eromheen. Het is hoe ik erover denk en ik zal dat ook zo blijven doen. Als jullie daar moeite mee hebben, dan verzoek ik jullie vriendelijk om zo snel mogelijk van deze site te verdwijnen en nooit meer terug te komen. En Amazing Dree… Laat je alsjeblieft helpen meid! Er zijn psychologen zat. Want wat er uit jouw lekkere pijpmondje komt, slaat kant noch wal. Ik hoor graag van de leden van Preppers. Aju en een happy doomsday!

Pin It

Related Posts

18 Responses to Preppers.nl doet huilie huilie

 1. Bert says:

  3.2.1……dit gaat ontploffen 🙂

 2. Jager says:

  Hey lelijke etter, dat je die religek voor lul zet alla. Interesseert me geen reet. Maar biedt eens even je exvusses aan Dree. 1 van de liefste vrouwen op ons forum!
  Of ben je zo leeggerukt achter je computerschermpje op vieze plaatjes dat dit nu nog het enigste zinnigste is wat je kunt schrijven?
  Debiel!

 3. adrie says:

  Je hebt je zeker niet eerst ingelezen voor je wat schreef. Wat een sukkel zeg, leer eerst een fatsoenlijk Nederlands schrijven, ga je dan eerst eens in je onderwerp verdiepen voor je complete nonsens uitkraamt.
  Wie is hier nu de gekkie, idioot en rukker?

 4. birgitte says:

  Nou robin dit is echt een staaltje “nieuws maken we zelf” Wat ongelooflijk zielig om mensen aan te vallen omdat JIJ uiteindelijk je zin niet hebt gekregen. Nee de wereld is niet vergaan, nee er is geen vloed geweest, nee je hebt geen gelijk gekregen!! Maar om nou zo je frustraties af te reageren.. errug goddeloos.. (heb je naaste lief / andere wang toekeren/ Ga eerst je eigen levensuitdagingen aan en begin dan (als t enigszins terecht zou zijn) te mekkeren over een ander.

  Zij die zonder zonde zijn werpen de eerste steen!!

 5. YoBigFatMama says:

  Hahaha, weer zo’n zielig artikel hier. Als je je nou eens zou verdiepen in het Preppers forum zou je binnen 2 minuten zien dat de persoon met die boot waarschijnlijk de enige is die in het hele 21-december geneuzel geloofde, en de rest dus niet. Beetje triest dat je door één persoon met waanbeelden over een kalender gelijk alle Preppers verdenkt van dit soort doemdenken, waarschijnlijk ben je niet slimmer, kan jij ook niets aan doen. Een gemiddelde Prepper is niets meer of minder dan jouw overgrootouders, je weet wel, die mensen die vroeger ook gewoon een voedselvoorraadje hadden en wisten hoe ze moesten overleven zonder de hulp van Rutte, ongeacht wat voor ‘rampen’ zich voordoen. Maargoed, jij ook weer wat aandacht op je blogje met dit stukje pisbakkenjournalistiek. Maar helaas, jij geloofd ongetwijfeld heilig in wat de TV je voorschoteld, zoals die Doomsday Preppers meuk. Ook goed hoor, mag jij weten, maar wel wat kortzichtig. Doe je morgen weer zo’n mooi artikeltje tikken joh, vindt je wel grappig.

 6. XytraS says:

  Een compleet forum? Haha, altijd leuk om een zichzelf overschattende internettrol bezig te zien 🙂

 7. Ries says:

  Een lekker pijpmondje lijkt me een probaat middel om het leed tijdens een doomsday op een aardige manier te kunnen verzachten. Je kunt er niet genoeg van preppen! Kennelijk, beste Robin, ben je wat dat betreft geen ervaringsdeskundige, aan je zure toon te merken…

 8. Greener says:

  Hey Robin,

  Je moeder heeft een snor!

 9. piet says:

  gaat er bij lekkere pijpmondjes niet wat in ipv van uit?
  er gaat een wereld voor je open als je op pijpmondje zoekt

 10. Dakhaas says:

  Graag verwijs ik u naar het volgende filmpje:
  http://m.youtube.com/#/watch?v=JhgXOfWvVKo

  Ik ga mij niet verlagen tot het nivo van de schrijver door een verdere reactie te geven op dit onnozele artikel.

  Mvg Dakhaas

 11. jabberwock says:

  Robin Ziekelijke rukker,Jij wilt maar wat graag met Dree op dat eiland nu je jezelf
  hebt losgerukt op haar avatar.
  Contact gestoorde kwal ,Ga toch met bootjes spelen.
  Jaloers he dat een ander dat wel kan bekostigen.
  Jij stuk uitgescheten anal probe !!.

 12. Joehoe says:

  Wow, dit is het eerste artikel op deze site dat daadwerkelijk comments krijgt! De rest van deze wordt dus niet gelezen?!

 13. Nico de Scheit says:

  Het is algemeen bekend dat mensen die zelf niets te melden hebben,
  zich gaan bezighouden met anderen naar beneden halen.
  Robin laat hier even een staaltje van zien. Ik kan zo een psychologische
  profiel schets maken: tehoge eigendunk, faalangst, grote mond,
  weinig relativeringsvermogen. Kortom, infantiel.

 14. zippo says:

  u bent een walgelijk persoon wat alleen een grote mond heeft op het internet..maar wat er uit uw filatio mondje komt is echt van defacatie nivo

 15. Hamsterrobin says:

  Als ik jou was zou ik maar een andere hobby zoeken want schrijven kun je duidelijk niet.

 16. witch says:

  Hello Robin ijzer sterke post,en idd het is huilie huilie daar bij dat stelletje schijnheilige maloten.
  Je ziet aan bovenstaande posts wel wat het nivo daar is
  het lijkt daar wel een of andere secte in wording met een stel mods en admins die in de HJ niet misstaan hadden.
  Vrijheid van meningsuiting is iets wat ze daar niet kennen en dus gelijk de kop wordt ingedrukt,en dan het stelletje wapengeile rambo s die er daar zijn dat is iets om bang van te worden,daar kunnen ze in de USA nog wat van leren hoop dat Justitie daar eens gaat kijken kunnen ze wat huisbezoekjes gaan afleggen

 17. Stelletje prepperende azijnpissers..

 18. witch says:

  Hey Bloghopper
  mischien leuk om ook even mee te nemen in een nieuwe blog.
  Op Preppers.nl zijn ze nu zelfs bezig om een vuurpeleton zamen te stellen uit mensen van de Shelter camping,
  Dit is een groepje malloten die in een of andere periode waarschijnlijk als de benzine weer duurder word de gevestigde orde wil gaan overnemen van het wettelijk gezag en alvast de huisregels klaar hebben liggen.
  Zo worden gevangenen dood geschoten door een aantewijzen vuurpeleton zodat de rest van de griezels er daarna geen trauma aan over houdt.
  Best wel grappig dat PREPPERS die huili huili doen wel het idee hebben om mensen te gaan doden
  Zelfs Adolf Hitler had niet zulke stomme ideeen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *