Bloghopper.nl wenst je een spetterend 2013 toe

by • December 31, 2012 • CoolComments (0)1776

Bloghopper.nl wenst je een spetterend 2013 toeNog een paar uur te gaan en dan is het zo ver. Dan maakt het jaar 2013 plaats voor het jaar 2012. Een nieuw jaar vol met ellende en lichtpunten. Wat zal 2013 ons brengen? In ieder geval veel politiek geneuzel, geldzorgen en overige negatieve zaken, maar dat terzijde. Het nieuwe jaar zal ons ook genoeg leuke dingen brengen. Misschien begin je het jaar wel als multimiljonair.

Het maakt allemaal niet uit. Keep thinking positive! Dan wordt het vast wel een leuk jaar. Hijs jezelf in een leuk pakkie, ga aan de oliebollen en appelflappen en aan de champagne. En maak er een leuke avond van! Bloghopper.nl wenst je een spetterend 2013 toe! Maak er een leuk jaar van vol met seks, bier, tieten, vrouwen/mannen, Jan kees de Jager pesten, Rutje beledigen, Patty Brard een holstrontverklontering aanpraten, Samsung vs Apple-oorlogen, geluk, liefde, Facebook, Twitter en noem maar op.

Fijne jaarwisseling!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *